Cătălin Botezatu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta

Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, au fost prezenți la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a purtat o ținută sobră, neagră, în conformitate cu evenimentul solemn.

Cu toate acestea, vestimentația soției președintelui României nu a fost apreciată de toată lumea. Designerul Cătălin Botezatu a avut câteva critici de adus la adresa ținutei purtate de Carmen Iohannis la Londra, apreciind însă lungimea ”corectă” a rochiei.

Fostul jurat de la Bravo, ai stil! a făcut destule remarci cu privire la decolteul rochiei, pe care l-a considerat a fi unul nepotrivit pentru ceremonia dată, precum și la pălăria aleasă de Prima Doamnă a țării noastre.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului.

Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru click.ro.

„Decolteul Primei Doamne este absolut decent!”

Andreea Tincu, designerul care o îmbracă pe soția lui Klaus Iohannis, a sărit în apărarea Primei Doamne a României. Astfel, aceasta i-a dedicat un mesaj amplu lui Bote, colegul său de breaslă.

Creatoarea de modă este de părere că rochia purtată de Carmen Iohannis a fost mult mai potrivită decât alte ținute pe care le-ar fi ales chiar anumiți membri ai familiei regale britanice.

„Dragă Cătălin,

Ne cunoaștem de foarte mulți ani. Bineînțeles că o ținută poate să îți/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, E din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu.

Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privință, după cum vedem în pozele atașate.

rochia-purtata-de-Carmen-Iohannis-la-funeraliiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut.

Suntem femei ale secolului XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material.

Pălăria, accesoriu obligatoriu într-o ținută de acest gen, poate fi în stilul clasic, modern sau reinterpretată ușor avangardist. Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai grăitor.

Voaleta are mai multe dimensiuni, nu ar fi arătat foarte bine ca toate doamnele să fie „învăluite” ca într-o colecție Margiela.”, a scris designerul, pe pagina ei oficială de Facebook, ca un drept la replică la declarațiile lui Cătălin Botezatu.

Vezi și Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis pentru funeraliile reginei. Prima doamnă a României a surprins pe toată lumea

Citește și:

În tot scandalul facturilor gigantice la energia electrică, Bianca Drăgușanu vine cu o declarație șocantă

Verdictul pe care medicii i l-au dat lui Rică Răducanu la 76 de ani: „Mi-e tare frică”. Ce se va întâmpla cu fostul fotbalist