Iar designerii pentru care defilează se simt onorați că vedeta acceptă și nu știu cum să-i intre în grații. Dar nu totdeauna a fost așa.

La început de carieră, au existat și momente penibile, momente pe care vedeta nici nu vrea să și le amintească. Astfel, la un moment dat, când defila pentru designerul britanic Vivienne Westwood, aceasta, încălțată cu niște platforme extrem de înalte, a căzut. A făcut-o însă cu eleganță și odată ajunsă la sol, a izbucnit în râs.

”Eram stânjenită. Eram rușinată pentru că nu era nici momentul din lună în care o femeie să cadă. Îmi tot spuneam că trebuia să exersez mai mult pe acele platforme”, a povestit modelul, la 26 de ani de la incident.

Și-a adunat însă puterile și s-a ridicat cât a putut de grațios, continuând defilarea pe podium.

Toți designerii îi cereau să cadă pe scenă, pentru publicitate

Așa cum era de așteptat, momentul a fost deliciul show-ului și a apărut în toate ziarele și revistele vremii. Numai că a urmat o avalanșă de oferte pentru Naomi, iar toți designerii îi cereau să cadă în show-ul lor.

Și acum se simte jignită că designerii i-au putut cere așa ceva. ”De ce mi-ați cere să cad intenționat?”, îi întreba ea. ”Pentru presă”, venea invariabil răspunsul. Toată lumea știa că un astfel de incident avea să aducă știri în mass-media.

”Bineînțeles că nu am acceptat. E împotriva principiilor mele”, a declarat vedeta.

Cât despre Vivienne Westwood, cea al cărei show a devenit cunoscut de toată lumea, aceasta a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă mai mulți bani pentru a o plăti pe Naomi, pentru că a reușit să atragă atâta publicitate. ”Ai căzut ca o gazelă”, i-a spus designerul lui Naomi, la ani de la căzătura emblematică.

Semn că despre acest incident își aduce aminte multă lume, pantofii pe care îi purta Naomi când a căzut au fost scoși la licitație în 2011 și s-au vândut pentru o sumă record.

Vezi și Naomi Campbell spune care este secretul siluetei sale. E foarte simplu: face asta o dată sau de două ori pe săptămână!

Citește și: