Aceștia nu locuiesc în aceeași casă, pentru că au un ”mariaj neconvențional”, după cum a mărturisit actrița în vârstă de 33 de ani. ”Pentru noi, funcționează!”, a declarat vedeta.

Totuși, acest aranjament nu va dura la nesfârșit. La un moment dat, se vor muta împreună, dar deocamdată își construiesc o casă pe gustul lor.

”Ne construim casa noastră de vis, vom locui sub același acoperiș pentru totdeauna”, a mai spus Kaley, cu entuaziasmul unei femei îndrăgostite până peste urechi.

Recent, cei doi au sărbătorit un an de la nuntă, prilej cu care Karl Cook i-a dăruit soției sale un inel cu safire roz. Vedeta l-a arătat mândră pe Instagram și, la rândul ei, i-a oferit de asemeni un cadou. Este vorba despre un ceas de buzunar, Rolex, vechi din 1911, pe care a fost gravată data căsătoriei lor.

inelul primit la un an de casatorie

ceasul vintage pe care actrita i l-a daruit sotului

Într-un interviu recent, Kaley, care a mai fost căsătorită cu Ryan Sweeting, a vorbit și despre posibilitatea de a-și extinde familia. A spus că sigur se va întâmpla asta, însă nu acum. Dar se vede mamă pe viitor. ”Suntem meniți să avem copii!”, a spus ea.

Și Gwyneth Paltrow urmează aceeași rețetă

Un alt cuplu celebru care a urmat același tipar – de a nu locui împreună – este format din actrița Gwyneth Paltrow și actualul ei soț.

Și ei căsătoriți de mai bine de un an, au petrecut doar jumătate dintre nopțile din săptămână împreună, la ea, restul nopților el petrecându-le acasă la el. Situația însă se va schimba curând, au anunțat cei doi. Nu va fi însă simplu, pentru că fiecare dintre ei are copii, așa că orice casă vor alege, aceasta va fi plină.

Vezi și Gwyneth Paltrow a mers în luna de miere cu fostul soț și cu actualul

Citește și: