actorul si sotia sa

Astfel criticat, chiar vehement pe alocuri, actorul de 47 de ani a mai postat o înregistrare, în care a răspuns acuzațiilor.

Actorul susține că a procedat contrar dispozițiilor date de guvernul britanic, țară în care trăiește, dar că a luat această decizie împreună cu soția sa, după ce s-au consultat. E o decizie asumată, luată calculat, spune el.

”Ieri a fost o zi bună și rea. Rea pentru că am ieșit pozitiv la infecția cu coronavirus, bună pentru că s-a deschis un nou subiect de discuție”, un subiect de discuție important.

Elba este căsătorit cu modelul Sabrina de anul trecut. Abia acum a fost și ea testată pentru coronavirus și așteaptă rezultatul. ”Sabrina e bine. Azi a fost testată și suntem recunoscători pentru asta. În general, Sabrina e bine. Îi este teamă, bineînțeles. Își face griji. Dar, trebuie menționat asta, Sabrina a vrut să fie alături de mine”, a explicat actorul.

”Chiar dacă am vorbit inițial să stau singur, ea nu a vrut (să mă lase singur – n. red.) și o iubesc și mai mult pentru asta și la fel aș face și eu pentru ea”, a explicat vedeta.

”Oricât de mult am vrut să o știu în siguranță, am presupus că dacă eu îl am, posibilitatea ca și ea să îl aibă e mare. Am calculat acest risc”, a mai afirmat el.

”Când așa ceva se întâmplă în lume, iubirea e tot ce-ți rămâne. Cine sunt eu ca să refuz sprijinul soției mele?”, a mai spus el.

Infectat de soția lui Justin Trudeau

Deși s-a ferit să spună cine l-a infectat, se știe că Elba s-a întâlnit cu soția premierului canadian Justin Trudeau în 4 martie. Aceasta a fost diagnosticată cu coronavirus la începutul acestei săptămâni.

Actorul nu prezintă pentru moment simptome, dar admite că este îngrijorat, pentru că face parte din populația ”de risc”, el având astm. Oricând lucrurile pot lua o altă turnură.

Citește și: