Recent, artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare cu părul roz, iar chipul ei, e adevărat, conturat de machiaj, aduce cu cel al unui extraterestru.

Fanii, dintre care unii extrem de loiali, care o urmăresc de dinainte de apariția rețelelor de socializare, au fost cu toții de acord că artista nu arată deloc bine. ”Nu mai semeni cu Madonna deloc”, i-a scris vedetei cineva.

”Nu, chiar nu! Înainte erai frumoasă, dar cu toate operațiile astea arăți ca un extraterestru… Madonna, mi se rupe inima”, i-a scris artistei altcineva.

”Fată, ce se întâmplă cu tine?”, au întrebat alții îngrijorați.

”Nu mai folosi botox! Madonna, erai frumoasă înainte, nu-ți distruge fața cu așa ceva!”, o roagă într-un glas prietenii virtuali.

În multe dintre comentariile fanilor se regăsește cuvântul ”extraterestru” și pe bună dreptate. Chiar dacă fotografia e un act artistic și chiar dacă, cel mai probabil sunt folosite filtre, rezultatul nu e unul reușit.

Totuși, Madonna are apărătorii ei: ”M-am săturat să se vorbească despre fața Madonnei. E vorba despre filtre de Instagram. Ne-am săturat de atâta ură”.

Totuși, cu fitre sau nu, e clar că artista abuzează de bisturiu și tot felul de injecții. Recent și-a pus implanturi în șezut și nu o dată a fost surprinsă cu fața umflată de atâta ser.

Vezi și Cum arăta Madonna în copilărie. Vedeta chiar nu s-a schimbat deloc!

Citește și:

Linda Gray trece prin clipe grele. Fiul ei a murit la doar 56 de ani

O recunoști? E o cântăreață celebră și tocmai a împlinit 28 de ani! Așa arăta când era o mână de om!