Într-un interviu filmat pentru emisiunea „Xtra Night Show” (Antena Stars), George Buhnici a trimis femeile la sală, spunând că el nu vrea să vadă la mare piele cu celulită și cu vergeturi. Mai mult, a dat-o exemplu pe soția sa, despre care spune că „arată ca o minoră”. Întreg scandalul, cu declarații complete, aici. Dar aceasta nu e prima ocazie când George Buhnici își atrage mult „hate” pe Internet.

Derapajele lui George Buhnici. Ce a spus în contextul războiului din Ucraina

În luna februarie, când lumea asista, șocată, la războiul Rusiei în Ucraina, George Buhnici a comis-o grav. Într-o discuție pe Internet despre cryptomonede, bloggerul de tehnologie a sfidat suferința ucrainenilor. Iată care a fost schimbul de mesaje cu Internauții. Am găsit discuția și vă prezentăm un printscreen.

George Buhnici: Black Friday la crypto, dar pentru cei mai mulți e prea ieftin și vor aștepta să se dubleze.

Utilizator Twitter: Mor oameni, dar okay, hai să facem profit!

George Buhnici: Nu văd legătura. Să nu mai mănânc desert azi că cineva suferă undeva?”.

George Buhnici și-a prezentat scuzele pentru gafa cu războiul din Ucraina

La acel moment, după ce i s-a atras atenția că a greșit, George Buhnici a revenit cu o postare pe Twitter în care și-a prezentat scuzele pentru derapaj (foto în galerie). De data aceasta însă nu a făcut-o, în scandalul în care e acuzat de misoginism și de comentarii sexiste. „Îmi pare rău că am vorbit de crypto într-un moment nepotrivit. Am greșit, le mulțumesc celor doi oameni care mi-au scris în privat că mă atenționaze că nu e momentul potrivit”, a scris George Buhnici, pe Twitter. Mai mult, a completat și a spus că nu îi stă în fire să jignească. „pentru toți cei care au ales să mă judece public și să mă jignească… nu am nimic. Nu am jignit niciodată pe nimeni în public și nu voi începe acum. dar nu voi uita”.

Citește aici cum a reacționat George Buhnici după ce a trimis femeile la sală, ca să slăbească

buhnici-ucrainaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

George Buhnici și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici (40 de ani), despre care spune că „arată ca o minoră”. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter.

Citește și: Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici după declarațiile scandaloase: „N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe?”

Citește și: Incredibil, cum a reacționat Lorena Buhnici, după derapajul soțului. George Buhnici a trimis femeile la sală și a spus că „nevasta lui arată ca o minoră”

Citește și: George Buhnici, prima reacție în scandalul zilei: „Pedofilia este o crimă, obezitatea o problemă de sănătate publică”

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”. Vloggerul a creat iureș pe Internet după ce a trimis femeile la sală