Lume multă și distracție cât cuprinde la VIVA Influencers Party ediția 2023, eveniment care a avut loc joi, 7 septembrie, pe terasa Park Lake, din București. Printre numeroșii invitați din lumea showbiz-ului și nu numai s-au numărat frumoasele Denise Rifai (37 de ani) și Tania Budi (55 de ani), care au devenit prietene la cataramă și s-au afișat la multe evenimente împreună. Cele două grații au socializat cu Bianca Brad și cu Iuliana Marciuc, cele din urmă fiind și ele, la fel ca și Tania, crainice TVR, pe vremuri.

La VIVA Influencers Party, Denise a purtat jeanși și un top negru, decoltat, iar Tania, pantaloni citron și un top cu vedete la abdomenul lucrat. Deși între ele este o diferență de vârstă de aproape 20 de ani, acest lucru este insesizabil, căci Tania a știut mereu să păcălească trecerea timpului. Ea este născută pe 6 februarie 1968, fiind în zodia Vărsătorului, iar Denise, pe 26 septembrie 1985, fiind o Balanță ambițioasă.

denise-rifai-bianca-brad-tania-budi-iuliana-marciucSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Tania și Denise au ieșit împreună și la film, la premiera în România a peliculei „Barbie”, care a avut loc pe 20 iulie. S-au îmbrăcat în ton cu tematica și au atras, evident, priviri admirative. „Noi suntem Barbie”, a scris Denise pe Instagram în dreptul pozei.

Denise Rifai și Tania Budi nu au ratat nici petrecerea anuală a revistei VIVA, ediția din 2023 având loc pe 7 iunie, la „Face Forest”. Și acolo au mers împreună și au făcut paradă cu rochiile extravagante.

S-au mai afișat în noiembrie 2002, la Soirées de la Mode 29, eveniment organizat de Alin Gălățescu, unde Denise a defilat pe podium în două rochii roșii, semnate Eli Lăslean și Mitiliane Couture. Tania Budi a purtat o rochie neagră, cu cordon fucsia, creată de Ana Radu.

Cele două grații au fost împreună la o altă petrecere uriașă, care deși e privată nu poate trece neobservată. Este vorba despre ziua lui Cătălin Botezatu, care pe data de 3 decembrie a împlinit 56 de ani.

Ce spune Denise Rifai despre prietenia cu Tania Budi

Denise Rifai o admiră pe Tania și nu se sfiește să îi facă declarații în văzut lumii, adică în social media. „Îi spun mereu că e o păpușă! Și ea mereu mă ceartă! Ei bine, ea este my one and only BarbieGirl, Tania Budi! O poză fără nici un filtru cu două femei care se înțeleg fără să vorbească și care se știu cumva dintotdeauna!”, a scris Denise Rifai, pe Instagram, explicând totodată de ce este atât de puternică legătura dintre ele.

Dan Bittman și Denise RifaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Tania Budi a avut o relație cu Dan Bittman. Denise Rifai ar fi noua cucerire a solistului

Dar iată că Tania și Denise mai au ceva în comun, și anume pe Dan Bittman (61 de ani). Solistul de la Holograf s-a iubit cu Tania Budi în tinerețe, iar de atunci au rămas buni prieteni. S-au susținut reciproc la toate evenimentele importante din viața lor.

„De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dragoste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dragoste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă”, declara Bittman pentru OK! România.

Zvonurile că Denise Rifai și Dan Bittman ar fi mai mult decât amici par acum mai aproape de adevăr. Cei doi au fost surprinși recent în ipostaze foarte relaxate, pe litoralul românesc. Denise Rifai, în costum de baie, Dan Bittman, în bermude, au savurat fiecare moment petrecut împreună.

Denise Rifai și Dan Bittman au fost bănuiți că ar avea o relație, mai ales după chimia care s-a văzut că există între ei atunci când solistul de la Holograf a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D). Tot atunci, Bittman i-a dat un inel frumoasei prezentatoare și iată că gestul devine ceva mai mult decât unul simbolic.

Citește și: Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la plajă. Cum a fost surprinși cei doi, după zvonurile că ar avea o relație

Citește și: Ce intervenții și-a făcut Tania Budi la față, la 55 de ani: „Îmi place să stau la soare, dar sunt conștientă de efectele nocive”