Nu iese fum fără foc! Denise Rifai și Dan Bittman au fost bănuiți că ar avea o relație, mai ales după chimia care s-a văzut că există între ei atunci când solistul de la Holograf a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D). Tot atunci, Bittman i-a dat un inel frumoasei prezentatoare și iată că gestul devine ceva mai mult decât unul simbolic.

Ulterior, cei doi au mai fost surprinși la o petrecere, iar acum iată-i așa cum nu te-ai fi așteptat: la plajă, în Mamaia, relaxați, zâmbitori și foarte apropiați. Imaginile au fost surprinse de Cancan.ro, weekendul trecut, și pot fi văzute AICI.

La 61 de ani, Dan Bittman pare în formă maximă, semn că are abonament la sală, iar despre Denise ce să mai spunem, arată senzațional în costum de baie, doar se știe că ține diete, cu stoicism. Costumul de baie verde i-a pus în evidență toate rotunjimile trupului.

Ce spune Denise Rifai despre presupusa relație cu Dan Bittman

Atunci când a fost invitată la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, Denise Rifai nu a scăpat de întrebarea roșie legată de Dan Bittman. La fel cum și ea își pune invitații în situații incomode, la fel și moderatorul Adrian Artene a întrebat-o direct dacă are sau nu o relație cu solistul. Denise a râs, s-a fâstâcit și a oferit un răspuns care a lăsat loc multor interpretări. Important este că nu a negat și nici nu a părut deranjată de subiect.

Adrian Artene: Este o speculație făcută de presă în ultima perioadă: ai fost sau încă te mai afli într-o relație cu Dan Bittman?

Denise Rifai: Deci este întrebarea evidentă! (râde) Să lămurim lucrurile: este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu o energie masculină, mereu îi zic: ai venit la mine în emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul, cu inelul lui… E un bărbat minunat și o să-ți spun așa, că e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea.

denise-rifai-in-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Denise Rifai și Dan Bittman au atras toate privirile la un eveniment

Anul trecut, în luna octombrie, Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinși în ipostaze mai mult decât amicale. Potrivit pozelor tip paparazzi, publicate de Click!, cei doi au plecat împreună de la un eveniment. Pe 11 octombrie 2022, la o prezentare de modă organizată de Cătălin Botezatu, Rifai și Bittman au atras toate privirile, întrucât s-au întreținut preț de mai multe ore, chiar și la petrecerea de la finalul prezentării. Au vorbit, au râs, ba chiar au și ieșit de câteva ori pe afară. Se pare că, într-un final, că ar fi plecat împreună de la eveniment.

Citește și: Dieta lui Denise Rifai: ”Eu nu am un corp de europeancă, am un corp de arăboaică” Și-a impus restricții alimentare dure. Cum procedează cu carnea

Citește și: Denise Rifai, adevărul despre plecarea de la Realitatea TV: ”Am primit un telefon”