Denise Rifai a fost invitată recent la podcastul „Altceva cu Adrian Artene” și nu a scăpat de întrebarea roșie. La fel cum și ea își pune invitații în situații incomode, la fel și moderatorul Adrian Artene a întrebat-o direct dacă are sau nu o relație cu Dan Bittman. Denise a râs, s-a fâstâcit și a oferit un răspuns care lasă loc multor interpretări. Important este că nu a negat și nici nu a părut deranjată de subiect.

Adrian Artene: Este o speculație făcută de presă în ultima perioadă: ai fost sau încă te mai afli într-o relație cu Dan Bittman?

Denise Rifai: Deci este întrebarea evidentă! (râde) Să lămurim lucrurile: este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu o energie masculină, mereu îi zic: ai venit la mine în emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul, cu inelul lui… E un bărbat minunat și o să-ți spun așa, că e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea.

Denise Rifai și Dan Bittman au atras toate privirile la un eveniement

În luna octombrie, Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinși în ipostaze mai mult decât amicale. Potrivit pozelor tip paparazzi, publicate de Click!, cei doi au plecat împreună de la un eveniment. Pe 11 octombrie, la o prezentare de modă organizată de Cătălin Botezatu, Rifai și Bittman au atras toate privirile, întrucât s-au întreținut preț de mai multe ore, chiar și la petrecerea de la finalul prezentării. Au vorbit, au râs, ba chiar au și ieșit de câteva ori pe afară. Se pare că, într-un final, că ar fi plecat împreună de la eveniment.

Citește și: „Nu sunt singur”. Dan Bittman, primele declarații după ce a fost surprins în compania lui Denise Rifai

Citește și: Fiul cel mic al lui Dan Bittman a împlinit 16 ani. Marc și-a lăsat plete și seamănă foarte mult cu tatăl lui. Mesajul duios al mamei sale

Citește și: Cel mai mare regret al lui Denise Rifai: „Mă doare. Mă uit, râvnesc la ei”

Citește și: VIDEO Denise Rifai, în cei mai scurți pantalonași, pe străzile din București. Vedeta de la Kanal D „a îmbolnăvit” trecătorii