Denise Rifai a recunoscut pentru okmagazine.ro că a fost cerută în căsătorie, dar nu a făcut marele pas și nu știe dacă va merge vreodată până la capăt.

„Am fost cerută în căsătorie la viața mea. Nu sunt căsătorită și nu știu dacă mă voi căsători vreodată”, a declarat Denise Rifai pentru okmagazine.ro.

De asemenea, aceasta a punctat că își dorește foarte mult să aibă copii, însă va lua această decizie când „va exista un partener cu care să pot crește un copil echilibrat.”

„Ca femeie, mă consider încă foarte tânără. Îmi doresc foarte mult să am copii, însă îi voi avea când va exista un partener cu care să pot crește un copil echilibrat. El are nevoie de ambii părinți și când aduci pe lume o ființă trebuie să fii într-un cuplu solid, să te cunoști cu omul de lângă tine, astfel încât să îi oferi o educație bună, dar și un mediu frumos în care să crească. Dacă nu voi cunoaște un astfel de bărbat nu voi face niciodată copii și nu este nicio problemă, nu mă grăbesc.”, a mai spus Denise.

Mai mult, ea a mărturisit că și-ar dori să fie aibă o fetiță care să fie mai înaltă decât ea.

„Apreciez femeile frumoase, mi-ar fi plăcut să fiu mai înaltă, am 1,72. Frumusețea nu este doar apanajul femeilor înalte, am văzut și femei mignone extraordinar de frumoase. Mi- ar plăcea să am o fetița mai înaltă decât mine”, a mărturisit Rifai.

Întrebată de la cine a moștenit frumusețea, Denise a spus că seamănă foarte mult cu tatăl ei și a moștenit trăsăturile familiei lui. Îndrăgita prezentatoare TV a recunoscut că pentru ea e foarte importantă viața în doi, dar nu se grăbește și așteaptă partenerul potrivit.

„Cred că au fost întotdeauna cupluri care nu funcţionau ideal. Sunt oameni care stau împreună din obişnuinţă sau din alte considerente. Eu cred în instituţia căsătoriei, mi se pare ceva frumos, nobil. Sunt o femeie deschisă la minte şi viaţa mea va fi exact aşa cum se va aşeza.

Tot ceea ce îmi doresc este ca bunul Dumnezeu să îmi trimită un partener de călătorie cu care să îmi petrec viaţa frumos. Ţin mult la viaţa în doi, este important ca noi, ca femei, să avem o viaţă independentă de cea a partenerului; eu am prieteni foarte buni în jurul meu, am familia mea, foarte multă treabă, bucuriile mele.

Însă consider că rostul în viaţă al unei femeie este alături de un bărbat, cu care să formeze un cuplu. E frumos să ai legământul acesta şi în faţa lui Dumnezeu.”, a dezvăluit prezentatoarea pentru aceeași sursă.

„Toată viața mea mi-au plăcut oamenii deștepți cu care poți construi. Nu au contat niciodată banii cât au contat disciplina, inteligența și dorința de a face ceva în viață. Eu sunt un om foarte muncitor și îmi plac oamenii asemeni mie. Un om deștept își face rostul lui în viață și luptă, iar asta îl ajută să aibă și un anumit caracter. Acestea au fost calitățile pe care le-am căutat la un bărbat. Prima poveste de iubire a fost una foarte pură, cu un băiat care avea aceste calități pomenite mai sus”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și:

Doinița Oancea a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei după cinci ani

Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Felix Baumgartner de ziua lui. Ce i-a transmis vedeta TV