Denise Rifai este o femeie de succes, independentă și, nu în ultimul rând, misterioasă, așa cum îi stă bine oricărei dive fatale. Prezentatoarea care dezbracă vedetele de secrete, în cadrului show-ului de pe Kanal D, a oferit la rândul ei câteva detalii total neașteptate despre viața amoroasă.

Vedeta TV a mărturisit că, deși nu și-a găsit un soț, întotdeauna a existat câte un iubit misterios în viața ei, care să îi aducă zâmbetul pe buze și să-i stârnească interesul. Asta, chiar dacă presa și publicul n-au știut.
Aceasta a dat de înțeles că are o relație cu cineva, dar că îl va prezenta oficial ca fiind iubitul ei doar pe acela alături de care va face nunta.

”Încă nu am găsit jumătatea, dar sunt o grămadă de sentimente pe care le trăiesc, sunt frumoase și mă bucur de ele. Întotdeauna a fost câte un bărbat… ”Jumătate” va fi cu stare civilă. Până atunci, sunt sentimente frumoase”, a declarat Denise Rifai, pentru Fanatik.ro.

Pentru a agita puțin spiritele, Denise Rifai a mai făcut o declarație interesantă, ce poate lăsa loc de interpretare. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a mărturisit că melodia pe care o fredonează cel mai des în ultima vreme este ”Sunt îndrăgostită”, a lui Carmen de la Sălciua.

“Sunt femeie îndrăgostită” – Carmen de la Salciua. Este ultima bombă apărută.

Mie îmi place foarte mult muzică, oricare ar fi ea. Ascult toate tipurile de muzică. În playlistul meu acum a apărut această melodie foarte drăguță a lui Carmen de la Sălciua.

Îmi place foarte mult că înainte de emisie să-mi curăț spiritul cumva și ascult muzică.”, a mai adăugat Denise Rifai.

Denise Rifai și Dan Bittman, nedezlipiți la un eveniment monden

Denise Rifai a fost recent văzută în compania lui Dan Bittman, în cadrul unui eveniment organizat de Cătălin Botezatu. Solistul de la Holograf părea absolut fascinat de prezentatoarea de la Kanal D, cei doi comportându-se, de-a lungul serii, ca și cum ar fi destul de apropiați. Denise Rifai și Dan Bittman au conversat, au râs și ieșit de câteva ori din locație pentru a sta câteva minute mai departe de ochii curioșilor.

Bittman a fost și invitatul lui Denise Rifai la emisiunea ”40 de întebări”, iar anterior difuzării acestei ediții, cele două vedete au fost în platoul de la Teo Show!, unde frumoasa brunetă a avut numai cuvinte de apreciere la adresa artistului.

„Este o emisiune foarte specială. E cel mai fain dintre toți invitații pe care i-am avut până acum. E un bărbat care, pe cât de cuceritor e, pe atât de sensibil este. A plâns, chiar, la un moment dat. E un interviu cu care mă laud”, spunea, în 2020, Denise Rifai.

Denise Rifai, 37 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezențe de la TV. Înainte de a fi gazda show-ului de succes ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta modera dezbaterile dintre politicieni la postul Realitatea TV.

Vezi și „Nu sunt singur”. Dan Bittman, primele declarații după ce a fost surprins în compania lui Denise Rifai

Citește și:

Cătălin Măruță, pe masa de operație. Cu ce problemă de sănătate se confruntă prezentatorul TV: „Am și vorbit cu doctorul, e…”

Divele operate de Călin Doboș! Ele au fost cele mai fidele cliente din showbiz!