După un episod de reality show în care apare, ”The Real Housewives of Beverly Hills”, mai mulți fani au atenționat-o pe actrița în vârstă de 48 de ani că are tiroida mărită.

Actrița, fosta soție a lui Charlie Sheen, în prezent căsătorită cu Aaron Phypers, s-a mirat de așa o afirmație, dar a decis să meargă la medic pentru niște investigații. Și lucrurile chiar așa stăteau.

Nu sunt probleme majore, dar s-a impus totuși schimbarea dietei. Actrița susține că se se simte mult mai bine după ce a eliminat din dietă glutenul. ”Nu-mi vine să cred, că în atât de scurtă vreme, doar eliminarea glutenului din alimentație a adus atâtea schimbări în bine la nivelul tiroidei!

Nu-mi imaginam cât de mult influențează dieta organismul și cât de toxic este pentru mine glutenul… Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje (m-ați atenționat – n. red.)”, a scris actrița și modelul pe o rețea de socializare.

Recent, vedeta a scos mai mult decât glutenul din alimentație, din dorința de a da jos câteva kilograme. A renunțat și la lactate, băuturi alcoolice, zahăr și carne de vacă.

Vezi și Fosta soție a lui Charlie Sheen, Denise Richards, s-a căsătorit. Mireasa a fost desculță la nuntă | GALERIE FOTO

Citește și: