Și dacă nu o recunoști e pentru faptul că Denisa Tănase, jumătatea trupei Bambi s-a schimbat mult în ultimii ani.

Solista fostei trupe Bambi a postat câteva fotografii pe Instagram de la evenimentul grandios. Sub un cer senin, cu marea Mediteraneană în spatele lor, Denisa Tănase și Mircea Brânzei se țin de mână și zâmbesc în întâia zi în care sunt soț și soție.

impreuna-cu-nasiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Rochia de mireasă a Denisei Tănase este albă, cu umerii goi și o trenă lungă. Deși este foarte simplă, îi vine perfect și îi accentuează talia.

Într-o altă fotografie postată de ea pe aceeași rețea, Denisa Tănase ține buchetul mare de flori albe într-o mână și este alături de partenerul ei, Mircea Brânzei, și de nașii lor. La descriere, aceasta a scris: „Începând din acest moment…”, ca un început de declarație de iubire pe care o face soțului ei.

Sora Denisei, Raluca Tănase, nu avea cum să lipsească. Și ea a postat fotografii și story-uri pe Instagram, în care se bucură de aceste zile în care sora ei este fericită.

„Casă de piatră, Denisa și Mircea!”, a scris Raluca Tănase pe Instagram.

Foarte multe comentarii de bine și urări au fost postate la fotografiile pe care Denisa Tănase le-a publicat pe Instagram. Au venit mesaje de la mai multe vedete, cum ar fi Oana Roman sau Sorana Darclee, din fosta trupă A.S.I.A.. „Felicitări!!!”, a scris Sorana Darclee într-un comentariu.

Denisa Tănase are 36 de ani și a mai fost căsătorită. Ea a avut o relație cu medicul Cornel Brotac, pe care l-a cunoscut la vârsta de 19 ani. Cei doi s-au despărțit însă după cinci ani de relație și patru ani de căsătorie.

Vezi și Denisa de la Bambi, de nerecunoscut! Cum arată artista la 34 de ani

Citește și:

Viorel Lis, declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă: “Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”. Abia dacă mai iese din casă

În plin divorț de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu s-a reinventat. Și-a schimbat complet look-ul!