Denisa Tănase și soțul ei, Mircea Brânzei, tocmai au anunțat pe Instagram că au deschis magazinul cu numărul 52, în Elveția, la Geneva. În 10 țări și-a extins „Bambina” până acum afacerea cu parfumuri. „Baby no 52” (copilul cu numărul 52), a scris fosta solistă și imediat a venit un comentariu din partea Anei Gheorghe, sora Elenei Gheorghe: „Îl așteptăm și pe number One, ăla care durează cam 9 luni până la lansare”. „Și noi”, a fost răspunsul Denisei.

Însă, până când va deveni mamă, Denisa își canalizează toată energia să sporească averea familiei. Nu o face singură, căci și soțul ei are mai multe afaceri, iar în ultimul an a investit puternic în Dubai.

denisa-tanaseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Denisa Tănase de la Bambi, milionară în euro, la 34 de ani

Denisa Tănase a pornit afacerea cu parfumuri de la zero, iar în prezent este milionară în euro. Conform datelor contabile și a bilanțurilor depuse la ANAF și publicate de FANATIK, firma Denisei Tănase a reușit profituri record încă din 2019.

Conform datelor oficiale, firma Gheisha Perfumes a avut, în 2019, o cifră de afaceri de 2.038.991 lei și un profit de 1.217.292 lei. Un an mai târziu, afacerea a explodat. Mai exact, firma deținută de Denisa de la Bambi a reușit în 2020 să crească cifra de afaceri de mai mult de patru ori, ajungând la 10.939.810 de lei. Evident, profitul a fost pe măsură, adică 3.514.084, aproximativ 700.000 de euro, ceea ce înseamnă o creștere de 189%. Ținând cont că acum a ajuns la magazinul cu numărul 52, este evident că profitul a crescut de la an, la an.

Denisa Tănase a publicat recent pe Instastory și imagini din fabrică și din depozitul în care se „coc” produsele de beauty și celebrele ei parfumuri.