Artista de la Bambi a dat lovitura în lumea afacerilor. Ea se bucură de un succes enorm cu brandul ei de parfumuri și cosmetice de lux, My Geisha, și deja și-a deschis cel de-al 27-lea magazin, atât în țară, cât și înViena și alte locații.

Viata Denisei Tănase s-a schimbat aproape radical în ultimii ani. Îndragita artista a trecut prin niște schimbări majore atât pe plan profesional, cât și personal. Câtă vreme a fost căsătorita cu medicul Cornel Brotac, solista a preferat sa stea departe de lumina reflectoarelor și să-și vadă mai mult de viața ei de cuplu. Însă, după divorț ea a revenit pe scenă, iar ulterior s-a apucat de afaceri. Și asta, sub îndrumarea noului ei iubit, omul de afaceri Mircea Brânzei, care a susținut-o la fiecare pas. Cei doi s-au mutat în Dubai și formează un cuplu de aproximativ 4 ani, iar în acest timp au realizat extrem de multe lucruri împreună.

denisa-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„În Dubai mi-am descoperit pasiunea. Nu ai cum sa calatoresti acolo si sa ramai indiferent aromelor care te invadeaza, efectiv. Am descoperit uleiurile lor de parfum si vazand cat sunt de puternice si persistente mi-a parut rau ca in Romania nu se comercializeaza genul acesta de parfum. Noi am pornit cu uleiuri de parfum, apoi am inceput sa facem si ape de parfum pentru aromele cele mai vandute. Sunt arome proprii, lucrate de parfumierii de acolo special pentru noi. Ideea de a face un business din asta mi-a venit acum multi ani, aveam numele pregatit inca de atunci, stiam cum sa sune povestea si conceptul din spatele brandului. Asta era usor, pentru ca fiind de mica in media, televiziune, presa, partea cu marketingul, promovare, concepte, o am cumva in sange. Insa daca nu punea Mircea punctul pe i si ma lua de mana sa mergem acolo si sa demarez proiectul, probabil ca nu o faceam nici in ziua de astazi”, a declarat Denisa într-un interviu pentru ciao.ro.

Cu toate acestea, mulți fani au început să o întrebe pe Denisa ce s-a întâmplat cu fața ei, pentru că aceasta e de nerecunoscut. Deși are doar 34 de ani, mulți au acuzat-o că a exagerat cu operațiile estetice și nu mai seamănă deloc cu ea, iar artista și sora nu s-au sfiit să recunoască că sunt adeptele procedurilor de înfrumusețare.

„În general, multe dintre colegele noastre, care apelează la anumite artificii nu recunosc. Noi suntem alea sincere, care recunosc. Vindem și imagine, nu doar muzică, și e normal, ca femei, să avem grijă de noi…”, a zis la un moment dat Raluca, invitată în emisiunea lui Măruță de la PRO TV.

Citește și:

Cum arată Raluca Pastramă după divorțul de Pepe?

Ce bucurie! Marea actriță e însărcinată pentru a doua oară, la 38 de ani!