Denisa și Raluca Tănase au devenit cunoscute cu trupa Bambi, în anii 2000, pe vremea erau doar două copile. Ele au dat lovitura cu melodia „Doi copii căprui”, însă ulterior s-au retras din lumina reflectoarelor. Denisa a preferat să lase muzica și să se concentreze pe afaceri, lansându-și propriul brand de parfumuri, cu care a dat lovitura. În timp ce mulți au dat faliment din cauza pandemiei, Denisei îi merge din plin și doar în aproape doi ani a reușit să-și construiască o afacere extrem de înfloritoare care a făcut-o milionară. Și a reușit să-și extindă lanțul de magazine cu o viteză fantastic: are peste 30 de magazine, între locații numărându-se și Valencia sau Cannes. Iar afacerea merge ca pe roate, în ultimii doi ani, Denisa Tănase a câștigat aproximativ un milion de euro.

În țară, vedeta are opt astfel de locații, iar în ziua în care a împlinit 34 de ani, ea a deschis un nou magazin „My Geisha”, pe Dorobanți, în centrul Bucureștiului, și a dat lovitură, doborând orice record de vânzări.

raluca-denisa-tanaseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

După ce a anunțat că va da gratis umbrele și câteva pachețele pentru cei care îi vor călca pentru prima dată magazinul nou inaugurat, fanii au dat năvală în magazin. S-a format o coadă de 100 de metri, iar lumea așteaptă de două ore în ploaie deschiderea magazinului.

„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine.Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a declarat vedeta.

Denisa Tănase și-a dat seama ce vrea să facă după o vacanță în Dubai

Denisa Tănase are venituri considerabile de pe urma afacerii sale. Ea a ajuns în 2020, an pandemic, la o cifră de afaceri de 10.939.810 lei, cu un profit de aproximativ 700.000 de euro. În doi ani, vedeta a câștigat aproximativ un milion de euro.

„Suntem la început de drum. Ne-am dezvoltat, dar abia acum vine greul. Adică, pornind de la 0 era și normal să avem aceste rezultate, să creștem. Acum trebuie să păstrăm ritmul de creștere, iar asta va fi mai greu. Nu mai am deloc timp de muzică, aș putea spune că m-am lăsat”, a declarat Denisa Tănase pentru Playtech.ro.

Denisa Tănase a declarat că a muncit zi și noapte și a urmat cu grijă planul pe care îl proiectase de la început, însă a contat foarte mult că familia, respectiv sora, părinții și soțul, au susținut-o necondiționat.

Denisa s-a căsătorit, în vara anului trecut, cu omul de afaceri Mircea Brânzei. Cei doi au avut o nuntă de vis, ce a avut loc pe Coasta de Azur. Ea se află deja la al doilea mariaj. A mai fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în 2015. Marele regret al Denisei este că nu a reușit să facă un copil până acum.

Viata Denisei Tănase s-a schimbat aproape radical în ultimii ani. Îndragita artista a trecut prin niște schimbări majore atât pe plan profesional, cât și personal. Câtă vreme a fost căsătorita cu medicul Cornel Brotac, solista a preferat sa stea departe de lumina reflectoarelor și să-și vadă mai mult de viața ei de cuplu. Însă, după divorț ea a revenit pe scenă, iar ulterior s-a apucat de afaceri. Și asta, sub îndrumarea noului ei iubit, omul de afaceri Mircea Brânzei, care a susținut-o la fiecare pas. În Dubai, ea și-a descoperit marea pasiune.

„În Dubai mi-am descoperit pasiunea. Nu ai cum sa calatoresti acolo si sa ramai indiferent aromelor care te invadeaza, efectiv. Am descoperit uleiurile lor de parfum si vazand cat sunt de puternice si persistente mi-a parut rau ca in Romania nu se comercializeaza genul acesta de parfum. Noi am pornit cu uleiuri de parfum, apoi am inceput sa facem si ape de parfum pentru aromele cele mai vandute. Sunt arome proprii, lucrate de parfumierii de acolo special pentru noi. Ideea de a face un business din asta mi-a venit acum multi ani, aveam numele pregatit inca de atunci, stiam cum sa sune povestea si conceptul din spatele brandului. Asta era usor, pentru ca fiind de mica in media, televiziune, presa, partea cu marketingul, promovare, concepte, o am cumva in sange. Insa daca nu punea Mircea punctul pe i si ma lua de mana sa mergem acolo si sa demarez proiectul, probabil ca nu o faceam nici in ziua de astazi”, a declarat Denisa într-un interviu pentru ciao.ro.

Citește și:

Celia va deveni mamă pentru a doua oară! Cântăreața a trecut peste trauma pierderii unei sarcini și acum este gravidă din nou. Abia a anunțat, a ținut secretă sarcina!

Alina Laufer a ajuns cu fetiţa de numai câteva luni la spital: ”A luat o bacterie de la animale”