Anunțul a fost făcut de actor pe rețelele de socializare, unde a postat o fotografie alături de soția sa, fetița lor, dar și un cal. În imagine, fetița lor, Delia, ține mâna pe burtica deja crescută a mamei ei, semn că sarcina este destul de avansată.

„Dragilor, Familia Stefan se mareste!? Bucurie nemarginita in familia noastra! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emotionati, bucurosi si recunoscatori pentru aceasta binecuvantare pe care o primim a doua oara”, a scris Denis pe Instagram.

Deși burtica este destul de măricică, Cristina nu va renunța încă la dans și la emisiunea „Cronica cârcotașilor”.

„Explozie de sentimente! Am incercat sa mai aman momentul dezvaluirii , credeti ca mi-a iesit? Va invit sa urmariti @cronicacarcotasilor astazi in reluare de la ora 16:00 sa vedem daca cineva a observat burtica.? Si sa stiti ca o sa dansez pana in Iunie!”, a scris ieri și Cristina pe Instagram.

Denis-si-familia-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cristina Zegan și Denis Ștefan sunt împreună din 2012. Încă din urmă cu patru ani, cei doi afirmau că le-ar plăcea să-i aducă o surioară fetiței lor, Delia Maria.

„Vrem să îi oferim o surioară cât mai repede. Nu ne dorim să treacă timpul, pentru că ne obişnuim cu binele şi apoi e mai greu. Lucrăm la asta şi sperăm să se întâmple curând”, măturisea Cristina/ „La al doilea e întotdeauna mai uşor. Toţi prietenii spun asta”, a declarat și Denis Ştefan la PRO TV.

Înainte de Cristina, Denis Ștefan a mai avut o căsnicie cu Iuliana. Au stat împreună șapte ani.

”Nu e un lucru ieșit din comun. Foarte multă lume divorțează, se desparte, se căsătorește. Eu eram căsătorit de 7 ani, din 2005. Am decis să vorbesc despre acest lucru, dar am hotărât asta destul de greu. Vreau să spun e că atât pentru fanii mei, cât și pentru fanii Cristinei, am luat decizia să vin. Am vrut să audă din gura mea ce am de spus”, declara Denis Ștefan, acum ceva timp, după ce mulți au scris că și-ar fi părăsit soția pentru Cristina.