Denis și Cristina Ștefan s-au întâlnit pe vremea când actorul încă era căsătorit cu Iuliana, de care a divorțat după un mariaj de opt ani în primăvara anului 2013. Potrivit declarațiilor oferite de Cristina pentru playtech, cei doi s-au întâlnit în 2012 la un festival medieval, unde au jucat împreună.

„Bebelușa” de la „Cronica Cârcotașilor” îl știa pe actor încă de pe vremea în care ea era în liceu, iar el juca în filmele și serialele care l-au făcut celebru. La un moment dat mama ei, pe când Cristina avea doar 15 ani, i-a făcut cunoștință cu Ștefan, aceasta lucrând în domeniu. Ani mai târziu, cei doi s-au reîntâlnit și s-a lăsat cu scântei.

Când și-a cunoscut Denis Ștefan soția: Ea abia începuse liceul. Ce spune ea despre diferența de vârstă de 15 ani

Pe atunci, ea avea 21 de ani, iar el 26 de ani, însă diferența de vârstă nu a fost un impediment în calea iubirii lor. El a făcut primul pas și, câteva luni mai târziu, actorul a cerut-o în căsătorie pe bebelușa Cristina, care a devenit mamă pentru prima oară la scurt timp după cununie.

Mesajul Cristinei pentru soțul ei

Iată că acum, la 10 ani de la nuntă, își poartă aceeași dragoste pură unul pentru celălalt și nu se sfiesc să o arate întregii lumi.

Cea mai bună dovadă este postarea emoționantă a Cristinei de pe rețelele de docializare: „10 ani de căsătorie astăzi! Ai zice că e o nebunie să te căsătorești la 22 de ani… Pentru mine a fost și este cea mai frumoasă nebunie…Să iubești, să fii iubit, să ai răbdare, să te cerți, să te împaci, să construiești cu el, să nu îl plictisești, să ai pasiuni comune, să te respecte și să îl respecți…. să iți dorești să tragi la aceeași căruță cu omul de lângă tine….

Nimic nu e perfect, iubirea însă poate fi. Încercați! Te iubesc! denis.stefan.oficial”, a fost mesajul ei, însoțit de o poză cu cei doi.

pasionati-de-calarieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Mesajul lui Denis Ștefan pentru soția lui

Cum era de așteptat, actorul a venit și el cu o declarație minunată pentru draga sa soție, care i-a dăruit două fetițe superbe, pe Delia și Dominique.

„Azi, 10 ani de căsătorie. Câte lucruri vreau să-i spun soției mele… avem un munte de amintiri frumoase, stranse în acești 10 ani și doua realizări extraordinare, pe care le tot vedeți cum cresc și se fac mari: Delia și Domy❤️❤️❤️

Dar să începem cu un pahar de vin și să vedem unde ne duce discuția😜 Iubiți-vă!”, a fost mesajul lui Denis Ștefan pe Instagram.

Vezi și Soția lui Denis Ștefan își sărbătorește ziua de naștere! Și-a revenit spectaculos și arată ireal după două nașteri! Dar nimeni nu știe cât s-a chinuit să devină mamă