Într-un weekend de toamnă cu vreme minunată, Denis Ştefan și soţia lui, Cristina, și-au creștinat mezina în vârstă de doar două luni.

Organizat în cerc restrâns, așa cum dictează restricțiile din prezent, evenimentul mult-aşteptat a fost unul discret, dar plin de emoţie. Naşa Iulia Petria s-a preocupat îndeaproape de trusoul celei mici, pregătind hăinuţele, botoşeii şi lumânarea de botez (decorată cu frezii floarea-miresei şi flori de bumbac), toate de culoare albă, simbolizând puritatea.

imagini-de-la-botezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tatăl a vebit îmbrăcat în sacou bej, cu părul desfăcut pe spate, dar cea care a întors toate privirile a fost mama.

Cu o talie trasă prin inel la două luni de la naștere, Cristina, care mai are împreună cu Denis Ștefan încă o fetiță, a venit îmbrcată într-o rochie de culoarea vinului roșu și pantofi bej cu toc înalt.

Delia, fata cea mare a cuplului, a fost îmrăcată într-o bluză de asemeni bej, o fustiță neagră și părul lung, despletit, întocmai ca mama și tatăl său.

”De ieri, Dominique Maria este crestina”, a scris mândră nevoie mare Cristina Ștefan pe rețelele de socializare, unde a postat și mai multe fotografii de la eveniment.

Cât despre cea mică, a strălucit în rochița sa albă. A fost toată numai un zâmbet, chiar dacă la poze a mai și ațipit.

A fost și prima dată când părinții au arătat chipul celei mici. Fanii au putut vedea că Dominique Maria este bucățică ruptă din tatăl său!

După ceremonialul religios, care a avutg loc într-o biserică frumoasă din lemn, familia a petrecut tot în grup restrâns, din meniu făcând parte fructele de mare şi nelipsitul tort aniversar, care a fost decorat cu o elefănţică haioasă.

Vezi și Soția lui Denis Ștefan, fotografii emoționante cu fetițele ei. Fix acum o lună a născut

Citește și:

Monica Gabor radiază la brațul lui Mr. Pink. Imaginea cu care a închis gurile tuturor

Ultima fotografie cu Petrică Mîţu Stoian în viaţă, făcută publică de Mirela Vaida