„Mămică de fetiță”, a scris Cristina pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea, în care își lasă burtica de gravidă la vedere.

După anunțul că este din nou însărcinată, Cristina a venit cu o nouă veste mare. Aceasta a anunțat sexul bebelușului și se pare că familia Ștefan va primi în sânul ei încă o fetiță. Cei doi părinți sunt extrem de fericiți și așteptă cu nerăbdare momentul în care își vor strânge bebelușul în brațe.

„Mămică de fetiță”, a scris Cristina pe Instagram,  în dreptul unei imagini cu ea în care își lasă burtica de gravidă la vedere.

Soția lui Denis Ștefan, primele declarații despre sarcină

Cristina este la a doua sarcină, iar acum emoțiile sunt mai mici decât prima dată. Deja știe ce o așteaptă, face multă mișcare și este atentă la alimentația pe care o are. Partenera lui Denis Ștefan a declarat că de această dată burtica a devenit vizibilă mult mai repede decât la prima sarcină, însă nu își face probleme în cea ce privește silueta.

„Sunt foarte activă, dansez, silueta mea este una foarte ok, nu mă gândesc prea tare cum va fi pe parcurs, stilul de viață e același, cu alimentația sunt un pic mai atentă. Am mai multă grijă acum pentru bebe. În rest, ne comportăm normal.

Față de prima sarcină burtica s-a văzut mult mai repede, este mult mai mare și nu mai aveam cum să ascund lucrul acesta. Acum am simțit că este momentul pentru că știu că totul este în ordine. Sunt foarte mândră și o să arăt asta în toate postările mele”, a declarat Cristina Ștefan.

Denis Ștefan și soția lui, Cristina, s-au căsătorit în anul 2013 și tot atunci au devenit și părinții unei fetițe care poartă numele Delia.

De atunci viața acestora s-a schimbat complet, iar actorul din ”Inimă de țigan” și-a dedicat o mare parte din timpul său liber creșterii și educației cele mici, fiind foarte grijuliu în rolul de părinte.

”La doar o săptămână fetiţa mea îşi ţine biberonul singură şi este o mâncăcioasă. Eu îi fac freza fetiţei mele. Cristina ne face noaptea poze, pentru că suntem prea frumoşi amândoi. Buzele le-a moştenit de la mămica ei.

Mi-aş dori să nu mai dea jos cele două kilograme pe care le-a luat în greutate după naştere, îmi place de ea aşa, e frumoasă Cristina”, povestea Denis Ștefan la scurt timp după ce devenea pentru prima oară tătic.

Vezi și Denis Ștefan va deveni tătic a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de el

Citește și:

Abia au anunțat divorțul și deja au făcut și partajul. Rona Hartner: „A plecat cu tot ce vrut de la mine”

Ariana Grande s-a căsătorit în mare secret. Cine e băr,batul cu care a mers în fața altarului?