Soția lui Denis The Motans a fost surprinsă de paparazzi pe stradă, în timpul sarcinii, iar burtica vizibilă i-a dat de gol pe cei doi că vor deveni părinți. Nu au oferit însă detalii despre nuntă și copil, și au preferat să țină pentru ei această bucățică de intimitate. Zilele trecute, Bianca a publicat însă o fotografie adorabilă pe Instagram, lăsând de înțeles că trăiește din plin împlinirea de a fi mamă de fetiță.

Dar cine este discreta soție a lui The Motans, solist și fost antrenor la „Vocea României”? Superba blondă din viața lui The Motans se numește Bianca Spermezan, are 33 de ani și, conform profilului de pe Linkedin, a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Bianca nu este străină de showbiz, mai ales că acum face parte din echipa care a produs filmul de succes „Mirciulică”, scris și regizat de scris și regizat de Cristi Ilișuan și cu vlogger-ul Mircea Bravo în rolul principal. Bianca este toată numai un zâmbet în pozele publicate pe Instagram alături de Denis Roabeș, iubitul ei. Fotografii: Instagram

bianca-si-motansSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cine e iubita lui Denis de la The Motans: „Am simțit în ea o cortină de siguranță”

The Motans a povestit superb despre Bianca atunci când a fost invitat la podcastul „Vin de-o poveste”, al lui Radu Țibulcă. ”Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire.

După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai.

Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță, mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo, nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, povestea Denis la podcastul realizat de Radu Țibulcă.

Citește și: EXCLUSIV Cu ce se ocupă, mai nou, iubita lui Tudor Chirilă. Frumoasa Iulia Mîzgan l-a cumințit pe rebelul de la „Vama” și i-a dăruit familia perfectă

Citește și: INTERVIU Denis The Motans: ”Cred că sensibilitatea este o armă foarte puternică”