Se pare că starul din „Propunere indecentă”  a avut nevoie de cinci ani ca să-și recapete încrederea în bărbați. Demi și-a refăcut, în sfârșit, viața sentimentală. Aceasta a început o relație cu actorul  Ed Helms (44 de ani), celebru din filmul „Marea Mahmureală”.

Citește și: Kate Middleton și prințul William au încălcat o regulă regală importantă în noaptea nunții lor, însă abia acum s-a aflat totul

Demi Moore și Ed Helms s-au cunoscut pe platoul de filmare

Potrivit presei de peste Ocean, Demi și Ed s-au cunoscut pe platourile de filmare, unde lucrează împreună la un nou film, „Corporate Animals”, ce va avea premiera anul viitor.  Helms este doar cu 11 ani mai tânăr decât Demi, însă surse apropiate cuplului susțin că cei doi se înțeleg foarte bine. Actrița susține că îl place pentru că are ce vorbi cu el, pentru că este atrăgător și amuzant. În plus, aceasta și-ar fi dat seama că dacă iese cu bărbați mult mai tineri decât ea sunt șanse foarte mici să aibă o relație de lungă durată.

Demi Moore a mai fost căsătorită de trei ori. Cu muzicianul Freddy Moore, apoi cu Bruce Willis și Ashton Kutcher.

Mai mult, pasiunea actriței pentru bărbați mai tineri, isca tensiuni întrea ea și fiica ei Rumer, ele având aceleași gusturi la bărbați. „Devenise destul de complicat între ele. Demi este în continuare o femeie superbă și ieșea cu bărbați mai tineri care făceau parte din grupul de prieteni ai fiicei sale”, a mai declarat o sursă.

Citește și: