După divorțul de Ashton Kutcher, Demi Moore a dispărut din lumina reflectoarelor și a ales să se dedice familiei, bucurându-se de compania fiicelor ei. Astfel, ea se află zilele acestea, într-o vacanță superbă în Grecia, alături de Rumer Willis.

În ciuda faptului că a fost criticată de multe ori că a exagerat cu operațiile estetice, Demi Moore s-a pozat fără pic de machiaj, iar 58 de ani arată spectaculos și nu se sfiește să-și arate corpul bine lucrat. Drept dovadă stau imaginile din vacanța ei din Mykonos unde a atras toate privirile împreună cu fiica ei, Rumer Willis (32 de ani). Și asta, pentru că nimeni nu și-a dat seama care este mama și care este fiica, pentru că actrița cu o siluetă de invidiat nu-și arată deloc vârsta.

Mai mult, actrița a postat și ea imagini pe rețelele de socializare din vacanța ei de vis. “Pregătindu-mă pentru o altă zi în paradis”, a comentat vedeta.

O altă fotografie o arată pe actriță într-un alt costum de baie, de data aceasta unul dintr-o singură piesă. “Fericire pură”, a comentat Demi Moore, la această imagine.

.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cum se menține în formă Demi Moore

Demi Moore le-a dezvăluit fanilor metoda care o ajută să își mențină în formă acei mușchi abdominali epici. Mama a trei copii, vedeta a dezvăluit recent că a revenit la antrenamente după o pauză de patru ani. Demi s-a pus din nou în mișcare cu ajutorul unui program online de antrenamente.

„Cincisprezece minute la nivelul 1 este fezabil… nu? Eu trag de timp!” a scris Demi într-o postare în care arată ce mișcări o ajută să se mențină în formă.

Demi este, de asemenea, un mare fan al dansului cardio, potrivit Women’s Health. Vedeta dă adevărate petreceri în propria sufragerie, în care își exersează cele mai senzuale mișcări.

Mai mult, înainte de a poza goală pentru coperta revistei Harper’s Bazaar de anul trecut, Demi a împărtășit pe Instagram că a s-a antrenat intens, iar dansul a fost unul dintre exercițiile sale preferate.

Foto: Profimedia

Citește și:

Cum și-au făcut apariția la un eveniment monden Gabriela Cristea și soțul ei? Detaliul pentru care vedeta a fost aspru criticată

Alex Velea, despre cum a început relația cu Antonia: ”Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea”