Demi Moore a rămas fără 169.000 de dolari după ce, un bărbat de 35 de ani a reușit să obțină de la bancă un card al vedetei și apoi a mers la cumpărături.

Potrivit Daily Mail, David Matthew Read, în vârstă de 35 de ani, a semnalat băncii AmEx că un card pe numele Demi Moore a fost pierdut. Banca a picat în plasa bărbatului și a trimis cardul la adresa indicată de acesta, încă din luna martie, iar el a reușit să-l ridice fără probleme de la curier.

Potrivit autorităților, bărbatul a fost prins după ce a mers la cumpărături, în magazine precum Nordstrom și Saks Fifth Avenue, două branduri foarte cunoscute din Los Angeles, și reușit să spargă înb câteva săptămâni 169.000 de dolari. El a fost surprins de camerele de supraveghere și după ce a fost reținut, și-a recunoscut imediat fapta.

Citește și: Kate Middleton nu s-a putut abține să nu râdă de prințul Charles, socrul ei. Ce a amuzat-o atât de tare pe soția lui William

Demi Moore a mai fost victima unui jaf și în 2015

Potrivit TMZ, bărbatul a fost reținut din luna aprilie și s-ar afla în acest moment în spatele gratiilor, însă informațiile au fost dezvăluite abia acum. Reprezentanții oficiali ai actriței au fost contactați de mai multe publicații pentru a confirma sau infirma informațiile aflate în  exclusivitate de TMZ, dar până în acest moment nu au primit niciun răspuns.

 

Demi Moore  a mai fost victima unui jaf și în 2015. Atunci, hoții i-au luat bunuri personale în valoare de 200.000 de dolari. O anchetă a fost deschisă la acea vreme după raportarea furtului dintr-un depozit în care Demi îşi păstra cele mai scumpe haine. Jaful a fost descoperit atunci de un asistent al actriţei și ancheta a arătat că ușa nu era forțată, constatare care a condus la ipoteza că furtul a fost comis de cineva care lucra în spațiul de depozitare.

Citește și: