Actrița în vârstă de 56 de ani, care a fost căsătorită cu Ashton Kutcher timp de 8 ani, povestește că fostul soț a înșelat-o cu două femei și că a forțat-o să facă sex în trei.

Chiar dacă nu a fost niciodată de acord cu sexul în trei, Demi, cu 15 ani mai în vârstă decât Ashton, a fost în cele din urmă de acord, pentru că voia să-i facă o impresie bună soțului ei. A regretat însă, pentru că această picanterie nu a făcut decât să ducă și la altele.

Din moment ce Ashton a mai adus pe cineva în pat, limita care ar fi trebuit să existe în mod normal într-un cuplu a dispărut, așa că lui i s-a părut că nu e nicio problemă dacă face sex și cu alte femei.

A înșelat-o cu două femei

Și a făcut asta de mai multe ori în timpul căsătoriei, cu două femei: Brittney Jones și Sara Leal, de 21 și, respectiv, 22 de ani. De fiecare dată a aflat din presă despre aventurile soțului ei, pentru că femeile și-au vândut povestea unor tabloide. Demi a știut de la început că nu erau minciuni – ceea ce povesteau cele două era adevărat.

Nu mai conta că făcuse fertilizare in vitro, pentru că își doreau un copil, nu mai conta că pierduse o sarcină, el începuse deja să se înstrăineze.

După ce Demi a aflat de a doua femeie, lucrurile chiar nu au mai putut fi reparate între ei, iar până la sfârșitul anului s-au despărțit. Doi ani mai târziu au și divorțat.

Vezi și Demi Moore a pozat nud, la 56 de ani | FOTO

Citește și: