În autobiografia sa, „Inside Out“, Demi Moore face o serie de mărturisiri dureroase și șocante din trecutul ei. Marea actriță a dat detalii cutremurătoare  în cadrul emisiunii „Good Morning America“, difuzată de ABC, despre experiența groaznică prin care a trecut la o vârstă fragedă. Mai exact, ea a povestit pe larg momentul în care a fost violată.

Demi a mărturisit că a ajuns acasă, unde  o aştepta un bărbat care a violat-o şi care i-ar fi mărturisit atunci că mama ei a fost cea care a „vândut-o“ pentru suma de 500 de dolari.

La o lună după această mărturisire şocantă, Moore a dezvăluit și identitatea violatorului.  Acesta era un prieten de familie, patronul unui club din Los Angeles,  pe nume Basil Doumas, de origine greacă, al cărui pseudonim era Val Dumas. Bărbatul a murit în 1997, la 68 de ani.

Demi susține că Basil Doumas s-ar fi cunoscut cu mama ei când acesta ar fi avut 48 de ani, în anii ‘70. Ulterior, a vizitat-o pe Moore la şcoală, iar apoi a violat-o în apartamentul ei.

Bărbatul  primise cheia casei de la mama ei, iar după ce a violat-o, acesta a și batjocorit-o.

„A fost viol. Şi o trădare devastatoare, dezvăluită de întrebarea crudă a unui bărbat: cum se simte să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?“, a scris actriţa în volumul său, citat de „The Guardian“.

Fiica lui Dumas a refuzat să comenteze acuzaţiile.  Mama actriţei a fost alcoolică şi obişnuia să o ia cu ea în baruri când era adolescentă pentru ca bărbaţii să le observe. Ea a murit în 1998.   Întrebată dacă l-a crezut pe bărbat, Demi Moore a replicat: „Cred, în sufletul meu, că nu. Nu cred că a fost o tranzacţie simplă. Dar da, ea i-a permis accesul şi m-a pus în primejdie“.

Citește și: