Demi More a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Paris, unde a defilat pe podium îmbrăcată în colecția de primăvară-vară Fendi. Alături de ea, au urcat doar nume sonore din lumea modei, precum Naomi Campbell sau Kate Moss.

Însă de departe cea carea a atras toate privirile a fost Demi. Și asta, din cauza feței ei, care e complet disproporționată. Imaginile s-au viralizat imediat pe rețelele de socializare și fanii au criticat-o aspru pe actriță. Ei sunt de părere că Demi a exagerat cu operațiile estetice și și-a stricat chipul frumos de odinioară.

Demi Moore are un nou iubit. A trecut, în sfârșit, peste despărțirea de Ashton KutcherSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Alții i-au sărit în apărare și susțin că de vină pentru aspectul ciudat al feței ei ar fi machiajul. Ea a apărut pe scenă cu obrajii foarte bine conturați, de parcă ar încercă să ascundă niște cicatrici ale unor intervenții estetice prost făcute.

„Nu aș fi crezut că este Demi Moore fără titlu”, E vorba de fillere prost puse ? Sau e vina unui contouring oribil?, „Chirurgie plastică? Ce păcat! Mi-aș dori ca femeile să-și permită să îmbătrânească grațios”, Aceasta este autodistrugere totală. Este o nesiguranță dureroasă și lipsă totală de încredere. De ce ți-ai face așa ceva la fața? , au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Foto: Profimedia