Vedeta anilor ’80 şi ’90 a pozat pe marginea unei piscine, purtând o pălărie roz şi o brăţară cu diamant.

La 28 de ani de la celebra copertă Vanity Fair, în care a pozat goală, însărcinată cu a doua fiică, Demi Moore a decis să repete experiența. „Din fericire oamenii îşi amintesc de fotografie”, a spus fosta soție a lui Bruce Willis.

Mamă a trei fete, Rumer Willis, Scout Willis şi Tallulah Willis, Demi Moore, care a devenit celebră grație unor filme ca ”Fantoma mea iubită/ Ghost” (1990), ”Oameni de onoare/ A Few Good Men” (1992), ”Propunere indecentă/ Indecent Proposal” (1993), ”Striptease” (1996), Demi Moore arată excepțional nu doar pentru vârsta sa.

Părul negru, în valuri pe spate, îi dă înfățișarea unei copile. Nici urmă de burtică, celulită sau alte astfel de detalii care nu dau bine pe coperta unei reviste.

În articolul care însoțește fotografia, Demi, care a debutat în serialul ”General Hospital”, în care a jucat în perioada 1981 – 1984, se deschide către fani, povestind despre copilăria dificilă, dar și lupta cu dependența. „Este o poveste adevărată despre supraviţuire, despre succes şi abandonarea sinelui – dar şi despre rezistenţă”, a rezumat actriţa.

A pierdut o sarcină când era căsătorită cu Ashton Kutcher

Vedeta, care urmează să-și lanseze memoriile, un volum intitulat ”Inside Out”, mărturisește în carte că a fost violată la 15 ani și că și-a revenit foarte greu după acest episod traumatizant.

Mai povestește și că a pierdut o sarcină când aceasta avea 6 luni. În acea vreme era căsătorită cu Ashton Kutcher, care avea 27 de ani. Urmau să aibă împreună o fetiță, care pentru ea ar fi fost a patra.

Un an mai târziu a divorțat de mai tânărul actor.

Vezi și Demi Moore vrea în familia regală britanică. A pus ochii pe unul dintre cei mai râvniți burlaci

Citește și: