Concret, cântăreața Demi Lovato și-a făcut recent un tatuaj care a stârnit multe reacții. A fost realizat direct pe scalp, după ce a fost ras părul, și înfățișează un păianjen imens. E vorba despre o văduvă neagră și doar vedeta știe ce simbolizează acesta.

Demi Lovato envoie des selfies sur son compte Instagram avec son nouveau tatouage : une araignée sur le crâne avec son nouveau tatouage : une araignée sur le crâneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Tatuajul, realizat în 3D, poartă semnătura unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din SUA, care a împărtășit o serie de fotografii pe contul său de Instagram.

Artista și-a făcut tatuajul la doar o zi după ce o sursă a declarat pentru pagesix.com că artista a terminat o altă perioadă în dezintoxicare. Demi Lovato s-a întors în Utah pentru tratament, a spus sursa, dar acum s-a întors acasă și „se descurcă bine”.

Fosta vedetă Disney a anunțat luna trecută că nu mai este dependentă de droguri și că va renunța complet la marijuana și la alcool, în încercarea de a duce o viață liniștită.

„Nu mai sunt dependentă”, a explicat Demi Lovato, care a suferit o supradoză aproape fatală în 2018.

După ce a trecut pe lângă moarte, vedeta în vârstă de 29 de ani a devenit extrem de dezinvoltă și se iubește mai mult pe sine. În plus, spune ea, nu-i mai pasă deloc de gura lumii sau de standardele actuale de frumusețe.

Vedeta a mărturisit că în iulie 2018, când a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei supradoze, medicii îi spuneau că nu mai are mult de trăit. Vedeta a suferit atunci trei accidente vasculare cerebrale și unul cardiac.

„Am avut trei accidente vasculare cerebrale și unul cardiac. Medicii mi-au spus că mai aveam de trăit între 5 și 10 minute”, a povestit apoi Demi Lovato.

Demi Lovato a mărturisit că a rămas cu sechele după acea perioadă neagră din viața ei:

„Am rămas cu probleme cerebrale, încă suport consecințele. Nu conduc deoarece am momente în care nu văd clar”, a mărturisit Demi Lovato.

Vezi și Biata de ea! Ea e cântăreața de numai 28 de ani, care a suferit trei atacuri cerebrale și un atac de cord

Citește și:

Amanda Lear a suferit o operație pe cord

Actorul american Mark Wahlberg arată incredibil la 50 de ani. A reușit să-și pună în umbră până și soția, fost fotomodel