Și toate acestea i s-au întâmplat până la vârsta de 28 de ani. Pe plan profesional, însă, stă cum nu se poate mai bine, vedeta fiind în stare să-și exprime suferința prin muzică.

Dacă nu ai ghicit până acum, îți mai spunem și că e vorba despre o vedetă Disney. Demi Lovată, căci despre ea este vorba, s-a vopsit întâi blondă. Deși look-ul o prindea, a mers mai departe cu schimbarea, tăindu-și pletele. Cu ajutorul stiliștilor, are acum o frizură pizie, care o prinde de minune.

Demi-Lovato-e-acum-blondaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

E un look de femeie puternică, care a strâns aproape 3 milioane de aprecieri pe Instagram. Și Demi este o femeie puternică. După tot ce i s-a întâmplat, a îndrăznit să se lanseze într-o poveste de dragoste și chiar să se logodească. Însă la sfârșitul lunii septembrie, cântăreața a anunțat că s-a despărțit de Max Ehrich. Aceștia formau un cuplu din primăvară, iar în vară tânărul de 29 de ani i-a oferit un inel de logodnă de 2,5 milioane de dolari.

Max Ehrich s-a mutat din casa de milioane de dolari a cântăreței, iar Demi o-a înapoiat inelul de logodnă.

„Max nu se aștepta să recupereze inelul, așa că a fost un gest foarte frumos și a însemnat mult”, a declarat o sursă.

Vezi și A ieșit soarele și pe strada ei! Celebra cântăreață, a cărei viață e un iad de câțiva ani încoace, a fost cerută de soție!

Citește și:

Îl vedem mereu la televizor, dar puțini știu povestea uluitoare de viață a sociologului Gelu Duminică

Situație cumplită pentru Oana și Viorel Lis: ”A explodat aragazul, a explodat chiuveta…” Ce s-a întâmplat cu fostul edil al Capitalei