Demi Lovato, recent despărțită de designerul Henry Levy, a ales altă abordare. Recent ieșită de la dezintoxicare, după ce a luat o supradoză și a fost la un pas de moarte, cântăreața și-a trimis singură un buchet de trandafiri și chiar un mesaj.

”Ești frumoasă, ești iubită și meriți o viață fericită și sănătoasă”, asta scria pe bilețelul scris de ea și destinat tot ei.

Dacă un astfel de gest ar fi fost ținut la secret de altă femeie, nu e și cazul lui Demi, în vârstă de 26 de ani. Aceasta le-a spus și fanilor ei cum procedează pentru a trece peste despărțire.

”Pentru că uneori e nevoie să-ți trimiți singură flori, să practici iubirea de sine”, a scris ea pe Instagram, postând și o fotografie cu buchetul trimis și primit tot de ea.

Despărțirea vine pe un fond și așa delicat, la câteva luni de la supradoză și de la momentul în care… ar fi putut să nu mai fie. Dar Demi dovedește că e pe calea cea bună, că a trecut peste episodul depresiv și că vrea să se redescopere și să se iubească.

Decizia despărțirii a fost luată de comun acord, miercuri.

Cei doi fuseseră prima oară văzuți împreună ”în tandrețuri” în luna decembrie a anului trecut. Însă relația avea, la acel moment, deja câteva luni vechime.

Vezi și Ea este cântăreața care i-a tras antrenorului ei un pumn de i-a scos un dinte | VIDEO

Citește și: