Cântăreața în vârstă de 25 de ani, care a fost dusă de urgență la spital săptămâna trecută, după ce a fost găsită inconștientă acasă, a mulțumit fanilor pentru gândurile și rugăciunile lor, vorbind despre acest episod care putea să îi fie fatal.

Demi Lovato a scris pe Instagram: ”Întotdeauna am fost transparentă legat de lupta mea cu dependența. Ce am învățat e că această boală nu e ceva ce dispare sau se ameliorează cu timpul. E ceva cu care trebuie să continui să lupt, încă nu am terminat. Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ținut în viață și sunt bine”. Și într-adevăr, Demi Lovato a vorbit și în trecut, deschis, despre dependența sa de droguri și alcool.

”Fanilor mei le voi fi veșnic recunoscătoare pentru toată iubirea și sprijinul din această ultimă săptămână. Gândurile voastre pozitive și rugăciunile m-au ajutat să traversez această perioadă dificilă. Acum am nevoie de timp să mă vindec și să mă concentrez pe a mă ține departe de droguri, să rămân pe calea cea bună.

Iubirea pe care mi-ați arătat-o nu va fi uitată niciodată și abia aștept ziua în care să pot spune că m-am vindecat. Voi continua să lupt”, a mai scris vedeta pe rețeaua de socializare.

După ce va fi externată, cel mai probabil Demi Lovato va merge într-o clinică de dezintoxicare pentru o perioadă.

Foto: Hepta

Citește și: