Luându-și foarte în serios antrenamentul, vedeta a boxat cu atâta putere încât a reușit să-i scoată antrenorului ei un dinte, chiar dacă acesta purta o proteză, care să-i asigure integritatea fizică tocmai în astfel de cazuri.

Dovada? Un clip postat chiar de Demi Lovato pe contul de Instagram, în care antrenorul ține în mână dintele lipsă.

Ambii sunt veseli, chiar dacă Demi, în vârstă de 26 de ani, e ușor jenată de situație. Supărat sau nu pe cele întâmplate, antrenorul reușește să-și ascundă destul de bine starea de spirit, iar la final chiar o îmbrățișează pe cântăreață.

Cine va plăti lucrarea dentară rămâne însă o enigmă.

Demi Lovato a ieșit recent de la dezintoxicare. În urmă cu opt luni, aceasta a luat o supradoză de droguri, aflându-se la un pas de moarte. De atunci nu s-a mai atins de substanțe interzise și duce o viață extrem de sănătoasă.

În decembrie, vedeta declara că este recunoscătoare că trăiește și că are de gând să-și poarte de grijă mai bine ca niciodată. Tot atunci promitea că va veni un moment în care va explica lumii întregi de ce a luat supradoza și cum a ajuns în această situație. Deocamdată, a mai spus ea, încă nu se simte pregătită.

Vezi și Demi Lovato rupe tăcerea după supradoza de heroină. Ce urmează după ce va fi externată

Citește și: