Autoritățile au povestit că au  răspuns marți unui apel de urgență, iar când au ajuns la locuința artistei, paramedicii au găsit-o în stare de inconștiență, potrivit  BBC. Medicii spun că starea cântăreței este stabilă, iar purtătorul de cuvânt al artistei nu a negat zvonurile că aceasta ar fi ajuns la spital din cauza unei supradoze: „Demi este conștientă și este alături de familia sa. Ei le mulțumesc tuturor pentru sprijin. Unele informații apărute în presă nu sunt corecte. Familia are rugămintea de a le respecta intimitatea”, a spus acesta.

Surse citate de TMZ au declarat că Demi Lovato a primit un tratament de urgență care se dă de obicei în cazul supradozelor cu heroină.

Duminică, Demi Lovato a avut un concert în California alături de Iggy Azalea. Luni noaptea a fost la o petrecere, la ziua unei prietene, și a postat fotografii pe Instagram în care părea fericită. Apoi, marți, înainte de prânz, după apelul de urgență, o ambulanță o  transporta la spital de la domiciliul ei din Hollywood Hills.

Citește și: Meghan Markle a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre tatăl ei după ce acesta a pornit un scandal uriaș în presă

Suferă de tulburare bipolară, depresie și bulimie

Demi Lovato, în vârstă de 25 de ani, a luptat ani de zile cu diverse dependențe – de alcool, de cocaină și analgezice. Presa tabloidă scrie însă că Demi Lovato reușise să se lase  de șase ani. Însă, prietenii ei apropiați susțin contrariul. „Demi nu a renunțat niciodată cu adevărat la droguri. Se lupta cu depresia și anxietatea de ceva timp și încă se află într-o perioadă neagră. Nu lua droguri de ceva timp, însă nu a renunțat complet la ele de acum șase ani”, a spus o sursă pentru revista People.

Luna trecută, ea a lansat un cântec intitulat „Sober” („Curată” – n.r.) în care dezvăluia că „a căzut din căruță”. „Mamă, îmi pare rău că nu mai sunt cuminte și tati, te rog să mă ierți pentru băuturile vărsate pe jos”, spun versurile cântecului, care se încheie cu alte versuri semnificative: „Îmi pare rău că am ajuns din nou aici, promit că voi cere ajutor/ N-am vrut, îmi plâng de milă”.

Fanii spun că Demi Lovato se confruntă și cu o tulburare bipolară, și cu o bulimie, dar dependența – temă prezentă adesea în muzica ei – i-a ajutat în propriile lor lupte.

Citește și: