Patrizia Paglieri, fosta concurentă de la Asia Express: Drumul Împăraților în sezonul patru, este bucătar-șef și om de televiziune. A deschis peste 20 de restaurante în țară, cu tot cu colaborări, doar șapte fiind în București. După ce a venit în țară, Patrizia a deschis un restaurant acasă la Mogoșoaia, iar printre primii clienți a fost și echipa de la PRO tv. Așa a ajuns la castingul pentru Masterchef România, unde a făcut parte, ulterior, din juriu, alături de Chef Adrian Hădean și Chef Foa. 

Invitată, alături de fiul ei, la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Patrizia și-a amintit de o întâmplare din copilărie: „eu n-am mâncat niciodată melci. Bunica îi culegea după ploaie și, înainte să-i gătească, trebuia să scoată impuritățile din interior. Eram copil, mergeam cu ea. După ce-i culegea, îi punea într-o oală mare și melcii încercau să fugă. Era o imagine oribilă”, a povestit bucătarul, care a crescut în Italia.  

În schimb, fostul jurat de la Masterchef apreciază bucătăria românească, deși nu gătește preparate tradiționale: sunt de părere că dacă vrei ceva bun, trebuie să crești cu gustul respectiv, să-l ai în tine, a mai continuat Patrizia la podcast. 

Francesco și Patrizia Paglieri au format una dintre cele nouă echipe care s-au înscris în competiția Asia Express din sezonul patru. În ediția cu numărul 29 a concursului, cei doi au fost eliminați în ultima etapă din Georgia, în timp ce concurenții rămași au plecat în cursa din Iordania, cea de-a treia destinație de pe Drumul Împăraților. 

Vezi mai multe curiozitati despre Iordania!

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.