În această vară, Delia va fi pe aceeaşi scenă cu Rihanna. Jurata de la Antena 1 a fost desemnată să cânte în 14 august în deschiderea concertului pe care celebra cântăreaţă îl va susţine la Bucureşti, în cadrul Zutopia Music Festival.

Rihanna e un model pentru româncă

Încântată peste măsură de vestea primită, Delia a mărturisit că a început deja să se gândească la pregătirea acestui show: “Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertăţii. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu ma refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritual ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, spune jurata de la X Factor.

Delia a aflat inițial că îi este interzis accesul în public

Dacă până de curând era doar încântată că va merge la concertul ei, Delia a primit vestea cea mare chiar la filmările pentru X Factor, în timp ce pregătea un material împreună cu echipa Observator de la Antena 1: “M-au prins pe neaşteptate. O echipă Observator a venit alături de Denisa de la D&D Entertainment, care mi-a cerut biletele la Rihanna înapoi şi mi-a spus că am interzis în public. Moment în care am crezut că s-a întâmplat ceva neobişnuit. Apoi mi-a zis că voi împărţi aceeaşi scenă cu ea. Sunt extrem de încântată, abia aştept! Cine ar fi crezut că aş fi bucuroasă că nu am voie în public la Rihanna?!”, a mai adăugat Delia.
Credit foto: Antena 1