Frumoasa cântăreață le-a spus clar tuturor pe contul ei oficial de Instagram că nu are de gând să se lase de fumat, într-un mod care a șocat pe toată lumea.

„Nu vreau să mor sănătoasă. Chill (n.r. -liniștește-te)”, i-a răspuns artista unui fan care o criticase după ce a postat o poză  în care fumează, însă internauții au continuat să se certe pe acest subiect.

„Ce aveți cu ea dacă fumează: Eu chiar o apreciez că are curaj să-și susțină un viciu public, înseamnă că este sigură pe ea, are atitudine, în sensul că nu se ascunde după garduri, înseamnă că dacă este iubită de fani și nu numai, trebuie luată ca atare; sunt banii ei, sănătatea ei, viața ei și face ce vrea cu ele. Aveți cumva impresia că nu cunoaște riscurile fumatului, sau care vă este problema?”, a scris un internaut.

Citește și: Cât câștigă antrenorii de la „Vocea” și cine e vedeta cel mai bine plătită

Își dorește un copil

De altfel, artista susține că s-a săturat să tot fie întrebată când va face un copil. „Eu nu trebuie să mă justific public de ce fac sau nu fac copii”, a spus ea.

„Un copil? Mi se pare la nivel de bârfuliță. Noi ne dorim, ca orice om normal. Nu îmi place să vorbesc despre chestia asta. E ca și cum ai întreba pe cineva cum a fost prima ta vizită la ginecolog. Aș spune la un moment dat: nu pot, am trompele legate. Nu pot, mor peste o lună. Poate are o problemă de sănătate, nu spun că am. Îi trezești o traumă”, a afirmat Delia.

Citește și: