Delia Matache și Răzvan Munteanu nu au plecat însă singuri și i-au luat cu ei în vacanță și pe sora Deliei, Oana, și pe soțul acesteia. Cea care i-a dat de gol a fost chiar mama Deliei, Gina Matache, care a rămas acasă, să aibă grijă de copiii Oanei.

„Delia a plecat în Sardinia și a luat-o și pe sor-sa cu bărba-su cu ea. Așa că eu am rămas bonă! Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată! Au făcut doar ce le-a tăiat capul și după m-au anunțat și pe mine! Delia nu are nicio treabă cu banii. Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele’, a declarat mama Deliei.

Totodată, Gina Matache spune că se consideră o persoană norocoasă pentru că fetele ei au ales bine în viață. Mama vedetei se întelege bine cu ambii gineri. „Eu sunt o mamă norocoasă. Mă înțeleg cu amândoi ginerii și cu cuscrele sunt prietenă la cataramă’, a mai spus mama Deliei.

Delia Matache a împlinit nouă ani de la nuntă, dar nu a făcut până acum niciun copil. Iată ce zice mama ei despre acest subiect. „Delia își dorește copil, dar când o vrea Dumnezeu! Nu vreau să mă mai bag în casa ei! Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei!’, a mai spus Gina Matache.