Surprinsă prin București și intervievată de reporterul Cancan.ro, Delia Matache a spus că se detașează de toate scandalurile care i-au ținut familia în centrul atenției, în ultimele zile, și că nu vorbește în numele nimănui. Întrebată cum gestionează situația, Delia a răspuns:

„Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug”. 

Delia Matache: „Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate”

„Ai vorbit cu Oana azi?”, a fost întrebarea reporterului. „Vorbesc mereu cu toată lumea. Toată lumea e bine, sănătoasă”, a spus Delia. „Și cu Radu Siffredi vorbești?”. „Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?”, a declarat Delia pentru Cancan.ro.

„Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură.

Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume”, a mai spus cântăreața.

sora-deliei-oana-matache-si-radu-siffredi-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Oana Matache, sora Deliei, a devenit subiectul momentului în lumea mondenă, mai ales după ce mama ei, solista de muzică populară Gina Matache, și-a exprimat public dezacordul legat de noua ei relație. Gina Matache l-a atacat în mediul online, dar și la TV, pe Radu Siffredi, actualul iubit al mezineis sale, Oana.

Oana Matache și Radu Siffredi, dați în vileag de paparazzi

Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit cu Răzvan Miheț în mai 2017, fiind însărcinată la vremea aceea, cu fiica cea mare, Jessica. Ei mai au un băiețel, de 4 ani, Bogdan. Martori și totodată nași au fost Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu. Recent, Oana a apărut într-un video cu noul iubit și a confirmat divorțul, asta după ce au fost surprinși împreună, de paparazzi.

Radu Siffredi, pe numele lui adevărat Radu Mihai Bădilaș, are 28 de ani, este din Galați și este editor video. Porecla Siffredi, pe care o afișează cu mândrie, poate veni de la Rocco Siffredi, unul dintre cei mai cunoscuți actori, regizori și producători de filme porno, dar și de la Roch Siffredi, personajul interpretat de Alain Delon în filmul cu gangsteri, Borsalino.

Citește și: Ce se întâmplă cu sora Deliei? Oana Matache, comportament bizar de când s-a afișat cu noul iubit: „Nu știm cine e Delia, nu există”

Citește și: Oana Matache și actualul iubit, prima apariție împreună! Reacție la tot ce s-a scris despre ei. A divorțat sau nu sora Deliei? Cei doi s-au mutat cu copiii ei