Nu este pentru prima dată când Delia se plânge de condițiile din studioul iUmor, unde filmează ore bune, mai ales atunci când sunt semifinale sau finala. Solista, care e jurat la emisiune alături de Cheloo și de Mihai Bendeac, este supărată acum mai rău ca niciodată și și-a expus nemulțumirile și pe Instagram, menționând cu tag și numele emisiunii, ca să se asigure că șefii iau la cunoștință.

Delia, nemulțumită de condițiile de la iUmor

Delia, fire activă, împătimită a muntelui și pasionată de sport, este supărată că stilul de viață sănătos este, practic, anulat complet atunci când filmează ore în șir la emisiunea de umor. „Doresc să mulțumesc emisiunii iUmor pentru acest spate curbat, pentru această cervicală superbă, pe care am dobândit-o în urma multor ani și de X și de iUmor. Ce minunată e viața, îmi dau demisia. Da, nu o să mai stau jos la iUmor, o să stau la masă în picioare, am să privesc, am să fiu activă, n-am să mai stau jos, pentru că stau prost. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea jos”, s-a plâns Delia, pe Instastory, unde a publicat și rezultatul unui RMN.

delia-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Delia i-a cerut ajutorul și lui Mihai Petre: „Tu știi să mă ajuți cu astea, că tu știi cu oasele”

La un moment dat, în culise, Delia i-a cerut ajutorul lui Mihai Petre, aflat în acel moment și el, la filmările iUmor. „Deci pe mine mă doare cervicala foarte tare de câteva zile de când am mers în dubă, mie nu-mi trece și pe mine mă îngrijorează maxim. Deci mă doare incredibil de rău și vreau să merg la un kineto și vreau să-mi iau îndreptar de cervicală. Aoleu, tu știi să mă ajuți cu astea, că tu știi cu oasele. O să mă îndrepți, te rog îndreaptă-mă și pe mine că mă doar cervicala. Mă doare spatele și asta este tot ce contează”, i-a spus Delia lui Mihai Petre.

Citește și: VIDEO Mihai Trăistariu i-a dat de gol. Cât cer pe un concert Brenciu, Delia, Loredana și Bănică. “Mi se pare mult”.

Citește și: Delia spune de ce nu are copii până la 39 de ani: ”Cred că aş fi o mamă extraordinară”