Delia își dorește de foarte mult timp să devină mama și se pare că dorința i s-ar fi împlinit. În pozele publicate de artistă pe contul ei de Facebook din timpul concertului din Timișoara, fanii au sesizat că în una dintre imagini este vizibilă o burtică suspect  de graviduță, potrivit unui tabloid,  însă Delia nu a suflat niciun cuvânt. Deși în ultima vreme s-a tot zvonit că se pregătește să devină mama, frumoasa cântăreață nu a confirmat și nici nu a negat acest lucru.

Delia Matache este gravidă? Cum a apărut frumoasa artistă pe scenă la TimișoaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Delia Matache a dansat pe tot parcursul concertului

Însă, acest lucru pare greu de crezut, având în vedere că jurata de la X Factor este plină de energie și a dansat încontinuu pe tot parcursul concertului.

„Am fost la concertul ACADELIA de la Timișoara. A fost de vis, iar frumoasa și talentata DELIA a fost genială. În realitate, Delia arată ca o fetiță de liceu, super frumoasă, tânără și naturală. Este foarte populară și prietenoasă, fără fițe de vedetă, pe care chiar ar fi normal să le aibă la valoarea ei, fiind THE BEST ARTIST. Felicitări, dragă Delia și mulți pupici dulci ca tine. Mult succes în continuare și așteptăm piesă nouă….. ”, “Felicitări”, “A fost fantastic concertul, bravo, Delia ”, „ Asa cum mă așteptam,ai fost minunată”, „Cea mai tare și cea mai frumoasă”,  sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Delia își continua turneul „Acadelia”, urmând ca pe 1 martie să cânte în Craiova, iar pe 2 martie în Târgu Jiu.

 

Citește și: