Toți fanii Deliei sunt nerăbdători să afle dacă frumoasa artistă va deveni mamă sau nu. Deși vedeta refuză să mai răspundă la această întrebare, mama ei, Gina Matache, a dat din casă și a făcut dezvăluiri neașteptate de fiica ei și căsnicia pe care o are artista cu Răzvan.

Gina Matache este foarte mândră de fiicele ei. Și, ce-i drept, are de ce. Amândouă sunt frumoase și talentate. În timp ce fiica ei  are deja doi copii, Delia pare că nu se grăbește să devină mamă.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Gina Matache a avut numai cuvinte de laudă pentru Delia, pe care a descris-o ca fiind o femeie extrem de rațională, care întotdeauna și-a văzut de drumul ei, indiferent de obstacolele pe care le-a întâmpinat și a ales să se concentreze pe carieră.

 „Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a spus Gina Matache, potrvit antenastars.ro

„Eu nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.

Mai mult de atât, mama artistei a oferit amănunte și din căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu, dezvăluind că cei doi sunt suflete pereche și au o relație perfectă.

 „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a mai spus mama artistei.

Citește și:

Ce i-au interzis medicii Ginei Pistol, însărcinată în cinci luni: ”Eu acum, din păcate, nu mai pot…”

Nea Marin, primele declarații după vindecarea de coronavirus: ”Am pus mâna pe unul din ei… Se adunau grămadă după noi”