Numai că, recent, cântăreața a postat pe Instagram două fotografii în care apare îmbrăcată într-o salopetă roșie, cu o peruca neagră și ochelari de soare, pe un balcon.

 

View this post on Instagram

 

@netflixro @hilke.muslim @stratulatsorin

A post shared by Delia (@delia) on

Fanii îi laudă înfățișarea, atitudinea, se interesează de unde are salopeta, dar… Nu ai cum să nu observi scrumiera plină de chiștoace dintre cele două scaune aflate pe balcon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia) on

”Măi, Delia, când văd scrumiera aia, îmi dau seama că nu prea trăiești sănătos!”, i-a scris un fan, pe bună dreptate.

Însă Delia e o persoană asumată. În trecut declara că datorează țigărilor o parte din timbrul său vocal: „Fumez destul de mult, dar asta nu m-a afectat până acum, ba chiar m-a ajutat.

Timbrul meu vocal s-a îmbunătățit datorită tutunului. Pot să cânt orice. Îmi place enorm vocea mea ușor răgușită”, declara Delia în urmă cu câțiva ani, când fumatul a fost interzis în spațiile închise.

Altă dată, când a postat un instantaneu cu ea fumând, tot pe o rețea de socializare, iar fanii au certatt-o de asemeni, cântăreața a replicat fără drept de apel: ”Nu vreau să mor sănătoasă! Chill!”.

Vezi și Delia, atacată din toate părțile și comparată cu un uscător de rufe. Fanii se oferă să strângă bani pentru ea, să o ajute

Citește și: