De această dată vedeta a renunțat la haine și le-a oferit fanilor săi o surpriză de proporții. L-a inclus și pe soțul ei în poză, un gest extrem de rar din partea lor.

De fapt e un fel de-a spune, pentru că cei doi s-au pozat atipic în jacuzzi. Ea cu fața către fani, el cu spatele.

delia-si-sotul-in-jacuziiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

De altfel, cineva chiar a observat, neabținându-se să nu lase și un comentariu: ”Ce imi place cum il doare pe tip la patina ca vrea Delia sa faca un selfie ?”. Amuzant, dar poate fi adevărat.

Ce e cert e că aprecierile pentru instantaneul atipic se apropie de 45.000! Și din nou e cert că cei doi se bucură de vacanță la maximum, a sta la soare în jacuzzi fiind doar una dintre preocupări.

Delia și Răzvan au dat arșița Capitalei pe o vacanță la munte, numai potrivită pentru această perioadă.

Ce spune Delia despre hainele largi, în care-și ascunde corpul

În podcast-ul lui Codin Maticiuc apărut recent, Delia a povestit că se simte mult mai confortabil în haine largi. Vedeta alege adesea un stil vestimentar non-confortmist, diferit de al altor artiste din România, care își etalează formele cu orice ocazie. Hainele largi o caracterizează și fac parte din garderoba ei de mulți ani.

„Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu. Nu mă vezi nicăieri. Nu știu cu ce să mă mai acopăr. E o fază prin care trec, poate o să-mi treacă. Nu despre a fi pudică. E despre tampeniile care mi-au rămas în cap de când eram copil, probabil. La bază așa sunt. Eu trebuie să fiu în control total”, a explicat Delia.

„Poate păstrez chestia asta pentru a mă reinventa la un moment dat. Să faci o schimbare de imagine și efectiv schimbi măsurile hainelor. E după cum te simți.

Pentru mine hainele sunt un soi de protecție. Vreau să fiu protejată. Vreau să se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului pe care l-am trăit și eu”, a mai spus Delia, în podcastul La Mijloc.

Delia, în vârstă de 40 ani, este căsătorită de mai mulți ani cu Răzvan Munteanu, cel care îi este și manager.

Delia Matache și Răzvan Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de 10 ani. Ei și-au unit destinele în anul 2012, iar de atunci formează un cuplu imbatabil.

Recent, Delia a fost prezentă la o acțiune cu rol educativ pentru copii și tineri. Acolo ea a fost întrebată, ca întotdeauna, când va avea un copil. Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară. „Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta ne mai gândim!”, a spus artista.

Vezi și Delia a arătat fanilor casa ei de lux, dar aceștia au râs în hohote. Ce zace pe patul vedetei

Citește și:

Cum arată tatăl lui Mihai Bendeac. De la el a moștenit trăsăturile! Mesajul transmis de ziua acestuia. Și Bendeac poate fi sensibil!

Ea este vedeta din România pe care Andreea Tonciu nu o suportă: „Mi se pare foarte perversă! Am blocat-o pentru că…”