Pozând îmbrăcată într-o costumație ce pare alcătuită din patru tricouri, așa cum doar ea ar proceda, Delia și-a atras o grămadă de critici.

 

View this post on Instagram

 

4!!?

A post shared by Delia (@delia) on

”Noul model de uscator de rufe Bucuresti 2019”, spune cineva despre outfitul ei. ”Te duci sa le vinzi in Vitan?”, întreabă altcineva retoric, printre zâmbete.

”Cu covorul cand te îmbraci?”, o ia altcineva peste picior, în timp ce un alt fan concluzionează: ”Te îmbraci oribil… Bravo, n-ai stil!”.

Alții sunt și mai tranșanți: ”Parca ești sperietoare” sau ”Te îmbraci urat…. Ești așa frumoas,ă ți-ar sta mai fain în ceva elegant…. Te prostești…”.

În final, cineva chiar se oferă să ajute, să o scoată pe cântăreață din impas: ”Imi vine sa plang cand te vad asa imbracata… zic sa facem o campanie de strangere de fonduri, sa-ti luam o tzoala mistoki”.

Delia nu are însă de ce să-și facă probleme. În continuare are fanii ei fideli, care îi înțeleg atât umorul, cât și stilul vestimentar. Cineva o compară cu mai tânăra colegă de breaslă de peste Ocean, Billie Eilish, în timp ce altcineva observă cu umor că o astfel de creație vestimentară, cum e cea îmbrăcată de Delia, e ”Un mod fain de a recicla tricourile sotului”.

”Îți ador stilul”, îi transmite altcineva, iar un alt fan întreabă: ”de unde e rochia asta amazing?”.

În loc de concluzie, un comentator îi lasă un mesaj care demonstrează că Delia are unii dintre cei mai deschiși la minte fani: ”Nu se prosteste deloc, este fericita, libera, face ce vrea si nu o intereseaza ce zice lumea!!!!!! Luati exemplu si invatati sa nu-i mai judecati pe ceilalti, traiti-va viata asa cum simtiti!!!!!”.

Vezi și Delia, pusă la zid de fani, după ce a încercat un look… altfel: ”Oribil! Arăți ca dracu! Îți lipsește o geantă de rafie”. Cum a îndrăznit să apară vedeta

Citește și: