Aproape orice și-ar pune pe ea arată bine, chiar și atunci când nu vrea. Aproape, pentru că s-a pus singură într-o postură care nu prea a avantajat-o, iar fanii au taxat-o imediat.

Aflată la Baia Mare pentru un concert, vedeta în vârstă de 37 de ani s-a fotografiat pe scenă, înainte de eveniment, când probabil se făceau probe de sunet. Nu era încă în costumația de scenă, ci într-o bluză largă și pantaloni neon până la genunchi. ”Ținuta”, în care alte vedete nu s-ar fotografia nici în ruptul capului, pentru că nu are cum să avantajeze pe cineva, a fost completată de o pereche de șlapi.

 

View this post on Instagram

 

Hei hei ..si hei

A post shared by Delia (@delia) on

Ce a ieșit? ”Zici ca esti trans… ce picioare de bărbat ai”, i-a scris cineva fără drept de apel. ”Ai picioare de bărbat”, i-a repetat altcineva.

Deliei, însă, nu îi pasă. După atâția ani în industria muzicală de la noi, pentru ea astfel de comentarii nu contează.

În plus, fanii săi loiali îi sunt alături indiferent cum s-ar poza. ”La cat e de frumoasa… se accepta si picioare de elefant…”, îi scrie unul dintre acești fani.

Însă nici picioarele de elefant nu există, așa cum și cele de bărbat sunt o exagerare. Iată mai jos dovada:

vedeta chiar se mandreste cu niste picioare foarte sexySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Vezi și Delia, atacată din toate părțile și comparată cu un uscător de rufe. Fanii se oferă să strângă bani pentru ea, să o ajute

Citește și: