Chiar dacă se află în paradis, Delia este conectată la tot ce se întâmplă, mai ales în lumea artistică. Iar vestea morții artistei, care a concertat și în România, a îndurerat-o.

”La revedere, îngerule!”, scrie pe o fotografie postată de de Delia pe Instagram, un rămas bun transmis artistei care a murit la numai 46 de ani.

A post shared by Delia (@delia) on

Dolores O’Riordan a fost găsită moartă în camera sa de hotel, la Londra. Venise în capitala britanică pentru a face niște înregistrări. Ultimul său telefon, un mesaj vocal, dat după miezul nopții, o arăta entuziastă și dornică să intre în studio.

Despre moartea sa, poliția a spus că este ”inexplicabilă”, fără a oferi alte amănunte.

Dolores O’Riordan suferise în trecut de depresie, tulburare bipolară, manii, având chiar și episoade de paranoia, cum s-a întâmplat cu ani în urmăp când a atacat mai mulți polițiăti într-un aeroport.

Problemele ei au început din copilărie, când a fost abuzată sexual. O leziune a spatelui, cu ani în urmă, care a dus la deteriorarea unui disc a coloanei vertebrale, a făcut ca artista să se confrunte cu dureri atroce.

În 2013, solista trupei Cranberries, înființată în 1989, a încercat să se sinucidă.

Dolores, a cărei dispariție a fost deplânsă inclusiv de președintele irlandez, era mama a trei copii: Taylor (născut în 1997, Molly (2001) şi Dakota (2005).

Foto: Instagram

Vezi și Delia și-a șocat fanii cu o declarație: „Nu vreau să mor…”

Citește și: