Delia se menține impecabil la vârsta de 41 de ani. Tocmai din cauza acestui lucru, fanii au acuzat-o de-a lungul timpului că ar fi apelat la diferite operații estetice pentru a se ține departe de riduri și de alte imperfecțiuni.

Zilele acestea, artista a primit din nou o remarcă în mediul online de la o fană care spune că elixirul tinereții, în cazul ei, este reprezentat de botox și de acid hialuronic. Cu această ocazie, vedeta s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie dacă a apelat, sau nu, la astfel de intervenții.

Asumată, cântăreața a spus verde în față cum stau lucrurile, fără a se teme de gura lumii.

„Mie botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dacă mă încrunt, în cazul meu, fac o cută la nas, zici că sunt cățel nervos, le fac genetic, nu au legătură cu vârsta.

Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi.

Acid hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie, e ok.

N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți, îi am dintotdeauna. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat”, a dezvăluit Delia pe contul ei personal de Tik-Tok.

Delia nu are răbdare pentru astfel de intervenții

Chiar dacă i-ar plăcea să facă astfel de proceduri, Delia spune că niciodată nu a fost adepta lor, din lipsă de răbdare. Celebra cântăreață spune că, pe viitor, se gândește să apeleze la tratamentele pe bază de laser, însă, pentru moment, rămâne la remediile clasice, precum ar fi măștile făcute acasă.

„Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști”, a continuat jurata iUmor.

Ce operație estetică își dorește

Când vine vorba de operații estetice, Delia spune că există una pe care și-ar dori să o facă. Artista recunoaște însă că se teme.

„Ce mi-ar plăcea să-mi fac, dar nu am curaj (n.r. nasul). E un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai drăguț, mai în vânt.

Deci cred că cea mai frumoasă chestie pe care poți să o faci pe la 60 de ani e un lifting bine făcut. ”, a mai spus Delia.

Cum se menține în formă

Nici când vine vorba de dietă, Delia spune că nu este prea restrictivă. În ciuda faptului că arată impecabil, cântăreața spune că mănâncă orice, oricând, fără prea multă atenție la combinațiile periculoase sau la carbohidrați.

„Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc.

Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, povestea în urmă cu ceva vreme Delia.

Vezi și VIDEO viral. Mori de râs! Delia și soacra ei joacă o sârbă oltenească în sufragerie: „Băi, nu așa, băi!”. Au cucerit Internetul cu dansul lor

Citește și:

Ce este purpura idiopatică, boala gravă de care a suferit fiul lui Dan Șucu: „Este o boală care omoară părintele”

FOTO Jorge, răsfăț cu familia Dubai, înainte de operație! AMR 5 zile! ”Șchiopătând, șiontâc, șiontâc…”