Deea și Dinu Maxer trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de una dintre cele mai apreciate căsnicii din showbiz-ul românesc. Artistul a dezvăluit însă că au existat probleme în cei 14 ani de mariaj.

El a greșit chiar de la începutul relației

Pentru Deea și Dinu Maxer, cea mai importantă este fidelitatea. Artistul a recunoscut că în trecut a făcut-o geloasă pe partenera lui, însă numai în primii ani de căsnicie, spune el. Frumoasa brunetă suferea de fiecare dată atunci când soțul ei, pe val și foarte admirat de femei, îi răspunea unei fete.

Cu toate astea, chiar dacă la începutul căsniciei au existat și gelozii, Deea și Dinu Maxer nu au călcat niciodată strâmb, iar asta, spun ei, i-a ținut împreună.

Problemele ar fi existat între ei și atunci când au venit pe lume ei doi copii. La acel moment, soții Maxer ar fi fost ca doi străini din cauza faptului că nu aveau timp să comunice.

„Am făcut-o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer, pentru click.ro.

acum-au-doi-copii-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Ce nu a făcut niciodată Dinu pentru soția lui

Deea și Dinu Maxer au trecut cu bine peste toate, iar împreună se bucură de multe momente speciale. Deși sunt de 14 ani împreună, artistul recunoaște că, până acum, nu i-a oferit niciodată o floare celei ce i-a cucerit inima.

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei”, a adăugat artistul.

Cei doi soți se înțeleg de minune în prezent, iar împreună petrec clipe prețioase. Recent, aceștia au mers în vacanță alături de copii, la noi în țară.

Vezi și Surpriză! În ce clasă era Deea Maxer când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. În 2005 se întâmpla, imediat după ce Dinu Maxer se despărțise de Nicoleta Luciu

Citește și:

Cristina Bălan este însărcinată cu al treilea copil. Solista a dezvăluit sexul bebelușului și numele ales: „Vă împărtășesc și vouă bunavestire”

Ce se întâmplă cu celebra grădină a Andreei Marin. Chiar vedeta a făcut anunțul. Acum oricine poate să o viziteze