După două nașteri, bruneta s-a văzut nevoită să-și schimbe implanturile cu silicon cu unele noi. A trecut de la 370 de ml, la 450 de ml, la recomandarea doctorului, spune ea.

Deea Maxer a născut în urmă cu aproape doi ani al doilea copil, o fetiță. După naștere, ea s-a luptat cu kilogramele în plus, dar și cu silicoanele care i s-au lăsat vizibil.

În urmă cu două săptămâni, bruneta s-a operat la sâni și a optat pentru o altă formă și o altă mărime. Deea Maxer și-a pus prima dată silicoane la vârsta de 22 de ani, după ce l-a născut pe fiul său.

“După alăptarea Maysei și folosirea pompei de muls, sânii s-au lăsat vizibil. Aveam un implant anatomic de 370 ml. Proteza care din start avea forma naturală, lăsată. Inițial am spus că voi face doar o ridicare, un lifting al sânilor, însă la consult, doctorul Sorin Nae mi-a recomandat pentru un rezultat estetic fabulos să facem schimbare de implant și ridicare.

Practic au fost două interventii într-una. Operația a durat aproape 5 ore. De la anatomic 370 am schimbat cu rotund 450 ml, pentru un sân mai plin și proeminent! Acum port un implant rotund, un brand de top, de 450 ml”, a declarat Deea pentru Click!

Vedeta nu s-a sfiit să posteze și pe Instagram o fotografie din ziua intervenției, în care se văd liniile trase cu markerul de către medic.

Cum fanii au rugat-o să posteze o fotografie și cu noul bust, Deea a replicat că asta se va întâmpla abia la vară, când va putea fi văzută în costumul de baie. Altfel, doar soțul ei va vedea rezultatul, a dat ea de înțeles.

Deea Maxer formează un cuplu trainic alături de Dinu Maxer, împreună cu care este de 16 ani. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, declara acum ceva vreme Deea Maxer.

Vezi și Singurul lucru pe care Deea Maxer nu i l-ar ierta soțului ei, Dinu Maxer

Citește și:

Virgil Ianțu reia o emisiune din trecut, una pe care toată familia o privea în hohote de râs: ”Da, am început din nou căutarea pentru…”

Prințul Philip i-a cerut trei lucruri lui Charles înainte să moară. Ce i-a spus de regină?